Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 16 сiчня 2022, 14:58
10322
104

Віза Джоковича знову анульована. Серба депортують із Австралії

Новак не виступить на Australian Open

| Оновлено 16 сiчня 2022, 14:58
10322
104
Віза Джоковича знову анульована. Серба депортують із Австралії
Getty Images/Global Images Ukraine

Міністр імміграції Австралії Алекс Хоук знову скасував візу першої ракетки світу Новака Джоковича.

Член уряду країни повідомив, що рішення було ухвалено на користь захисту громадян Австралії. Серб буде депортований із країни та не зможе взяти участь в Australian Open-2022.

Нагадаємо, 5 січня австралійські прикордонники анулювали візу Новака, оскільки він не зміг довести, що має право на звільнення від вакцинації.

10 січня серб виграв апеляцію та почав готуватися до турніру.

 

Джерело Reuters
Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця
Теніс | 28 березня 2024, 22:12 4
Костюк розповіла, як мало не загинула під час медового місяця

Марта та її чоловік були дуже впевнені у собі, коли займалися серфінгом

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 104
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
А на що він розраховував? В Австралію навіть яблоко не провезеш, відберуть на митниці, а тут заборона в'їзду в краіну без вакцинації, а йому начхати. От і поставили дурня на місце
Scofield_Lincoln
Это было понятно, еще до его приезда в Австралию... Что на АО, он без вакцины не сыграет!
Publius
Все правильно сделали. Не надо считать себя хитрее всех, тем более если ты всего лишь серб, а не еврей .
Віталій Романюк
І не тільки 2022. Деякі ресурси пишуть, що скасували візу з забороною в'їзду на 3 роки.
NM16071
Добре, що стало глузду. Мажор думає, що для нього правила не писані. Хай сидить у своїй пропутінській Сербії і грає на кубку Кремля.
GloryUkraine
Не хочу нікого агітувати вакцинуватися, але мені просто цікаво почути вагомі аргументи проти вакцинування. Країни йдуть на карантин, медичні заклади не встигають справлятися з кількістю хворих на Ковід, люди вмирають, то який ви бачите вихід з цього?
Дмитрий Рыженко
Предсказуемо вы выходит.
brutal2015
Считаю австралийским властям ещё до въезда Джоковича в страну надо было конкретно определиться пускать его к себе или нет. И заранее сообщить ему об этом. Именно австралийских чиновников считаю виновными во всей этой дебиловатой истории.
Bibenco
По теме. Аплодирую администрации Астралии стоя
А если Джоковича ещё и накажут, будет вообще замечательно.
vittroy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
Енгельс Гасанович (злякано): Шито, апят?
Василь Гнатович: Оп’ять, оп’ять, Гасанович.

Лесь Подерв’янський.
"Діана"
Andrew Tv
"вакцинація так-сяк працюючими вакцинами повинна бути особистим вибором кожного, тільки й усього. "
Так оно и есть. Джоковича никто не обязывает вакцинироваться. И любого другого. Но как въезжать в Австралию решают только там. И Джокович может выполнить эти требования, а может и нет. Во втором случае ему придется отказаться от учатия в турнире. Но прививаться его не заставляют.
Ivan Vismutenko
Сколько можно того Джоковича обсуждать? У нас на подлёте к Жулянам пан Порошенко. Тема №1 для планеты.
Elis
Станіславе, а з чого ви зробили висновок, що хворих вакцинованих кудись пускають? Усюди в аеропортах є температурний режим, людей з симптомами застуди знімають з рейсу і садять на самоізоляцію до результатів тесту. На сертифікат вакцинації в такому разі ніхто не дивиться.
Можна казати, що несправедливо здорових невакцинованих не пускати в транспорт чи відстороняти від роботи - мабуть. Але в мене завдяки цьому 95% відсотків знайомих пенсіонерів щепилося. Тобто таке заохочення до вакцинації груп ризику дієве, чи ні? Можна сказати також, що пенсіонери хай самі вирішують вакцинуватись їм чи ні. Але є медична система, куди ті невакциновані пенсіонери потрапляють і на неї велике навантаження. За такої "демократії" було б правильно і лікарям дати можливість обирати лікувати їм чи ні. Ви готові до того, що до вашого родича з низькою сатурацією не виїде "швидка", ну бо демократія ж для всіх, правильно? Що хочу, те роблю.
Уявляємо що ви міністр МОЗ чи ВООЗ. Що далі? Яким чином ви будете справлятись із всесвітньою пандемією? Якими конкретно діями?
Я зараз не агітую за вакцинацію, зовсім ні. Я за, якщо бажаючі не будуть вакцинуватись, але ми іншим шляхом знизимо смертність і подолаємо пандемію. Справді хочу побачити інший сценарій виходу з кризи. Запропонуйте його, будь ласка. Бо я чесно інакшого не бачу. Цей хоч поганенький, реалізується через пеньок-колоду, але все ж на якомусь рівні працює. Ваш варіант?
znak51
Вакцина - це вибір кожного, але є люди, яким не можна щеплюватись, про винятки читайте в постановах МОЗ
сергей богданов
Завтра будет суд, продолжении следует...
potemkin78
интересно а он в курсе что главой Австралии является Елизавета вторая? и он может поссорится не токо с Автралией но как минимум с Великобританией, её союзниками и вассалами
Stanislav Matusevych
І щодо урядів у мене теж є, що сказати. Конкретно тема новини. Новак Джокович. Тенісні чиновники Австралії йому прислали список можливих медвідводів, за якими можна в'їхати без вакцинації. Прикордонні чиновники Австралії заявили, що то всьо фігня, і Новака впускати не можна. Судові чиновники Австралії вирішили, що прикордонні чиновники були неправі, і скасували їхнє рішення. Після чого урядовий чиновник Австралії наплював на все це і особисто анулював візу Джоковича.
А менш відому тенісистку Ворачову за тим же списком медвідводів прикордонні чиновники спокійно пропустили через кордон, і она встигла навіть матч зіграти. Через кілька днів урядові чиновники раптом вирішили, що вона стала небезпечною для австралійців, і її депортували з країни.
А потім ці ж люди кажуть, мовляв, а чому ви не довіряєте нашим рішенням та рекомендаціям? Все ж чітко та прозоро, ми не якась там країна третього світу. І справді, чому ж так?
сергей богданов
Австралиен ваксер клозед опен