Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
899
1

Богдан ЦИМБАЛ: «Сподіваюся, результати стабільно покращуватимуться»

Український біатлоніст задоволений своїм виступом

Богдан ЦИМБАЛ: «Сподіваюся, результати стабільно покращуватимуться»
Український біатлон. Богдан Цимбал

Український біатлоніст Богдан Цимбал позитивно оцінив свій виступ у спринті на етапі Кубка світу у Рупольдингу (17-те місце):

«Я задоволений сьогоднішнім ходом, задоволений сьогоднішніми лижами – сервіс дуже добре попрацював. Не задоволений лише одним промахом – тут завжди дуже велика щільність результатів, і я розумів, що за такої гарної погоди буде дуже багато нулів, усі добре стрілятимуть, і мені треба добре працювати на рубежі: треба було стріляти і швидко, і влучно.

Швидко не вийшло, але один промах – це не так багато. Відпрацював усе до останнього метра, не було такого моменту, де я міг би ще додати. Я відпрацював на той максимум, на який зараз готовий.

Я сподіваюся, що результати будуть стабільно покращуватись. Сьогодні я себе добре відчував, думаю, до естафети та пасьюту стан буде не гіршим. Працюватимемо і намагатимемося показати хороший результат.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Класно бачити в 20-ці ще когось крім Підручного, тим більше молодого біатлоніста. Минулого року так ще добре виступав Прима а цього в нього напевно фізичні кондиції не ті, а в Підручного - стрільба, крім цієї гонки. Якщо Підручний зможе стріляти без промахів в спринті, чи з одним в більш довших гонках можливо появляться якісь шанси, тим більше у нього є перемога на ЧС. А стосовно Цимбала головне щоб це не було спорадично, а то великий прогрес від його минулорічних наскільки пам'ятаю 60-70-х місць. Але до Олімпіади дуже мало часу, щоб покращити і цей прогрес.