Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 13 сiчня 2022, 14:31
2865
0

ФОТО. Металіст вийшов із відпустки без легіонерів

Харківська команда вирушить на збір до Туреччини 15 січня

| Оновлено 13 сiчня 2022, 14:31
2865
0
ФОТО. Металіст вийшов із відпустки без легіонерів
ФК Металіст

Морозного ранку напередодні Старого нового року майже половина гравців «Металіста» зібралася в одній із харківських клінік для проходження медичного обстеження. 13 і 14 січня футболісти пройдуть медогляд і проведуть втягувальні тренування.

Віталій Федорів, Андрій Ралюченко, Олександр Рибка, Данило Каневцев, Олександр Мізюк, Едуард Сарапій, Єгор Демченко, Руслан Фомін, Антон Поступаленко, Євген Банада, Владислав Нехтій вже сьогодні пройшли необхідні тести перед тим, як розпочати бігову роботу та вправи.

Інші футболісти, включаючи зимового новачка Артура Мурзу, прийдуть до лікарів завтра. Виняток становитимуть легіонери клубу. Фарес Балулі, Брайан Ріаскос, Кадім Харріс, Матеус Пейшото, Маілтон та Пауліньо приєднаються до команди вже на першому закордонному зборі.

Виліт «Металіста» до Туреччини заплановано на 15 січня. В Анталії та її околицях з 22 по 27 січня «жовто-сині» зіграють чотири контрольні матчі з клубами вищих дивізіонів Болгарії, Чехії та Польщі.

До відльоту до Туреччини підопічні Олександра Кучера теж не сидітимуть склавши руки. Команда проведе втягувальні тренування на свіжому повітрі.

Джерело ФК Металіст
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.