Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
| Оновлено 14 сiчня 2022, 02:35
1919
0

Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Іспанії

«Атлетичне» дербі переросте або в мадридське, або в чергове El Clasico

| Оновлено 14 сiчня 2022, 02:35
1919
0
Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч Суперкубку Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 13 січня, у Ріяді (Саудівська Аравія) на стадіоні «Міжнародний стадіон Короля Фахда» відбудеться півфінальний матч Суперкубку Іспанії з футболу, у якому зіграють мадридський «Атлетіко» та баскський «Атлетік». Стартовий свисток арбітра Гільєрмо Куадра Фернандеса із Балеарських островів прозвучить о 21:00 за київським часом.

Атлетіко


Чинним чемпіонам Іспанії зараз більш актуальним було б відновлення втрачених за час невдалої серії поєдинків позицій у Ла Лізі, ніж протистояння в рамках Суперкубку країни. Колектив Дієго Сімеоне зараз перебуває в депресивному стані, оскільки за останні п'ять матчів національної першості перемагав лише одного разу. Як підсумок, у «смугастій» частині Мадрида про чемпіонський титул за підсумками для «матрацників» уже практично не говорять серйозно – 16 очок відставання від «Реала» на вигляд як прірва.

Однак, такими є наслідки кількох невдалих трансферних кампаній «Атлетіко», за час яких команда швидше втратила якості, ніж набула актуальних на сьогоднішній день характеристик. Та й сам аргентинський наставник уже не виглядає настільки впевненим у своїх тактичних задумах, як це було раніше. Робити з «кольчонерос» якогось середняка турнірної таблиці також було б перевчасно – столичний колектив ще подає ознаки життя, а в межах швидкоплинного турніру від нього можна очікувати чого завгодно. Минулими вихідними «Атлетіко» обпікся на «Вільярреалі» (2:2), тому до можливості взяти реванш у баскського колективу після двох поспіль очних матчів без перемог ставитиметься серйозно.

Атлетік


Не можна сказати, що команда Марселіно Гарсії Тораля так сильно відстала від своїх колег за «атлетичним» дербі, оскільки дистанція в турнірній таблиці Ла Ліги від «левів» до команди Сімеоне більш ніж утричі менша, ніж від «Атлетико» до «Реалу». При цьому, записувати басків у претенденти на єврокубкову зону було б надто необачно. «Атлетик» продовжує в поточному сезоні зберігати за собою статус самобутнього колективу з жорсткою географічною прив'язкою відносно формування складу, що багато в чому стримує його розвиток.

Проте, характер у команди Марселіно міцний, про що говорять одразу десять нічийних результатів (найбільший показник у чемпіонаті), більшість з яких було здобуто у вольовому стилі. Власне, минулого сезону саме характер і привів басків до тріумфу на цьому турнірі, тому тепер вони прагнутимуть захистити завойований статус. Складно назвати «левів» представниками відкритого футболу, оскільки вони пропустили на поточний момент лише трохи більше за випереджаючу за цим показником усю Ла Лігу «Севілью» (17 проти 13), однак і забивають явно не порівну з більшістю команд верхньої половини турнірної таблиці. Утім, у кубковому турнірі на виліт можна зіграти і від оборони.

Орієнтовні склади


«Атлетіко»: Облак – Лоді, Ермосо, Феліпе, Льоренте – Лемар, Кондогбія, де Пауль, Коке – Корреа, Карраско.

«Атлетік»: Сімон – Баленсіага, Мартінес, Альварес, Де Маркос – Муньяїн, Д. Гарсія, Р. Гарсія, Беренгер – І. Вільямс, Сансет.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі також знадобиться додатковий час для визначення майбутнього фіналіста. Нашою ставкою буде позиція – «Атлетіко» Мадрид додатково з коефіцієнтом 9.50 за лінєю Parimatch.

13 січня, четвер

«Атлетіко» – «Атлетік»
Ріяд. «Міжнародний стадіон Короля Фахда». 21:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес (Балеарські острови, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.