Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Сноуборд
| Оновлено 12 сiчня 2022, 12:46
3491
0

Дабл Тріпл Snow Fest – найкращі лижники та сноубордисті у Києві

Parimatch став першим спортивним партнером унікальної міської події

| Оновлено 12 сiчня 2022, 12:46
3491
0
Дабл Тріпл Snow Fest – найкращі лижники та сноубордисті у Києві

Наступником літнього контесту зі скейтбордингу та BMX став зимовий фестиваль Дабл Тріпл. Місце зустрічі змінити не можна – під Аркою Дружби народів визначилися найкращі сноубордисти та лижники у категоріях “ейр” та “джиб”. На спеціально побудованому сніговому споті у вигляді опери змагалися представники 20 країн, серед яких США, Канада, Нідерланди, Австрія, Велика Британія, Норвегія, Фінляндія та інші.

Наразі Дабл Тріпл Snow Fest — єдина подія міського формату в Європі. Окрім міської локації контест виділяє підхід до оформлення снігового споту — це не просто змагальний майданчик, а цілісна історія. Спот перетворився на оперу: райдери змагалися на сцені в оточенні декорацій з оксамиту, джиб-зона розмістилася на театральних сходах, а під час ейр-частини спортсмени вистрибували з трампліну над роялем. 

Єдиним українцем, що посів призове місце, став 12-річний Діма Лучкін, який обігнав титулованих спортсменів і сягнув п’ятої сходинки у категорії “сноуборд ейр”. Попри морозну погоду екстремальне дійство зацікавило тисячі киян та гостей столиці, які зібралися на трибунах аби підтримати спортсменів, друзів та просто поспостерігати за неймовірними трюками. Та ще тисячі глядачів могли переживати за своїх улюбленців у прямому ефірі на MEGOGO.

Організатори вже привчили столицю до крутих заходів, тому чекайте на нові креативні історії вже у 2022!

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.