Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 13 сiчня 2022, 03:06
1268
0

Тоттенхем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Український тренер зробив прогноз на матч півфіналу Кубка Англійської ліги

| Оновлено 13 сiчня 2022, 03:06
1268
0
Тоттенхем – Челсі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч-відповідь півфіналу Кубка Англійської ліги «Тоттенхем» – «Челсі»:

«Після 0:2 на «Стемфорд Брідж» у першому матчі поєдинок-відповідь для команди Антоніо Конте представляється дуже складним з цілої низки причин. 1) «Челсі» – чинний переможець Ліги чемпіонів та Суперкубку УЄФА. 2) На 10 очок «аристократи» випереджають «шпор» в АПЛ. 3) «Челсі» мало пропускає і досить багато забиває. 4) Знято напруження у питанні Лукаку. 5) Відставання «Челсі» на 10 очок від «Ман Сіті» змушує їх бути надмобілізованими та намагатися вигравати усі турніри, в яких вони беруть участь.

Але є один цікавий нюанс матчу, про який я хочу розповісти читачам. Томас Тухель уже, як досвідчений футбольний гросмейстер та стратег, готує команду на чотири наступні поєдинки. Після матчу з «Тоттенхемом» «Челсі» в рамках АПЛ зіграє в гостях з «Ман Сіті» (можливо, найважливіший матч сезону), з «Брайтоном» і на своєму полі знову зі «шпорами» тільки у поєдинку АПЛ. У всіх матчах «Челсі» потрібен максимальний результат, а саме вихід у фінал Кубка та продовження боротьби за чемпіонський трофей АПЛ. Не можна забувати про травмованих і тих, хто бере участь у Кубку африканських націй. У «Челсі» може бути відсутня велика група футболістів стартового складу, у тому числі Канте, Тіаго Сілва, Менді, Аспілікуета, Чілвелл, Джеймс, Чалоба. У «шпор» таких проблем є значно менше.

«Тоттенхем» під керівництвом Конте ще не програвав у АПЛ, але поступився за всіма статтями та показниками у першому кубковому матчі з «Челсі». І хоч у «шпор» не такий напружений графік, як у «аристократів», але найближчі матчі досить серйозні. Щоправда, з Лондона вони не будуть нікуди їхати і це великий плюс. Після матчу з Челсі у шпор поєдинок з Арсеналом, а потім знову з аристократами тільки в рамках АПЛ.

Антоніо Конте – це тренер-переможець та максималіст. Йому хочеться здобути трофеї з «Тоттенхемом». Гра мені представляється агресивною з боку «шпор» і раціональною з боку «Челсі», тому що їх влаштовує рахунок першого поєдинку. Аристократи краще контролюють м'яч, але за відсутності своїх флангових гравців вони можуть перейти на створення загроз воротам суперника через центральну зону, а також проводячи швидкі та якісні атаки після відбору м'яча зі швидкою доставкою м'яча в ударні зони.

Ні для кого не секрет, що шпори погано обороняються. Їм не вистачає захисників найвищого рівня. Незалежно від результату матчу, я у фіналі бачу «Челсі» як більш класну на сьогодні команду», – сказав Грозний.

Матч «Тоттенхем» – «Челсі» відбудеться 12 січня. Початок зустрічі – о 21:45.

BETWINNER  
  • 3,22
  • 3,53
  • 2,34
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Ребров розповів, коли стане відома заявка України для участі на Євро-2024
Футбол | 10 травня 2024, 12:40 2
Ребров розповів, коли стане відома заявка України для участі на Євро-2024

Головний тренер збірної України підтримує рішення розширити заявку

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.