Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 сiчня 2022, 02:42
4280
9

Вадим МЕЛЬНИК: «Калитвинцев офіційно є гравцем Десни»

Півзахисника днем раніше було представлено як новачка «Олександрії»

| Оновлено 12 сiчня 2022, 02:42
4280
9
Вадим МЕЛЬНИК: «Калитвинцев офіційно є гравцем Десни»
ФК Десна Чернігів. Владислав Калитвинцев

Спортивний директор Чернігівської «Десни» Вадим Мельник розповів про своє бачення ситуації з півзахисником Владиславом Калитвинцевим, який днем ​​раніше був представлений як новачок «Олександрії»:

«На сьогоднішній день Калитвинцев офіційно є гравцем «Десни». Він має чинний контракт. Не знаю, чому він так вчинив, чому був представлений як гравець іншого клубу. Ми відстоюватимемо свої права на цього футболіста. Це – по-перше. По-друге, «Олександрія» не мала права підписувати нашого футболіста.

Зрозуміло, що ми звертатимемося до інстанцій, які відповідають за ці питання. По-спортивному це теж неправильно. «Олександрія» мала нас попередити чи запитати. Калитвинцев – не вільний агент, і на підставі чого вони уклали з ним контракт, я не знаю.

Усі документи вже готові. Ми вже підготували відповідні листи, тому найближчим часом і Влад, і «Олександрія», і УАФ їх отримають. Є спеціальний комітет, який займається такими питаннями. Нехай вирішує. Зрозуміло, що ми свої права захищатимемо, бо, насамперед, очевидна неповага до нашого клубу з боку «Олександрії».

Якщо кожен футболіст на контракті захоче підписувати з кимось нову угоду, що це буде? Можете собі уявити нашу реакцію, коли ми побачили у новинах презентацію нашого гравця у формі іншого клубу. На підставі чого? Нехай це буде на їхній совісті. Ми собі не дозволяємо підписувати гравців, які перебувають на контракті в іншому клубі.

Для нас Калитвинцев – гравець «Десни». Ми ж не можемо щодня спілкуватися з усіма нашими гравцями. 16 січня Калитвинцев має бути в розташуванні клубу. Інакше – він не виконує умов контракту. Якщо його не буде, будуть санкції. От і все. Скажу лише, що ми мали усну домовленість із Владиславом, що заборгованість із зарплати буде закрита.

Зараз ми займаємося квитками до Туреччини. Думаємо, коли краще вилітати та яким літаком. Зважуємо всі за та проти. Багато що в плані підготовки залежить від погоди. У Туреччині ми проведемо завершальний збір. До цього працюватимемо вдома. Тут можна тренуватись і на синтетиці, і на снігу. А коли розпочнуться тренування на натуральних полях, повертатися на штучний газон уже не захочеться. Тому в Туреччині ми проведемо заключний етап підготовки, щоб після нього одразу перейти до офіційних ігор.

Насамкінець хотілося б звернутися до всіх наших «доброзичливців», щоб вони перестали поливати «Десну» брудом. Нині команду краще підтримати. Все буде нормально. Вирішимо всі питання та рухатимемося далі. На цьому життя не закінчується. Хтось приходить, хтось йде. Були б усі здорові».

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
типа: Калитвинцев игрок Десны, они ему не платят, но он уйти не может - контракт держит, но на словах скоро задолженность по зарплате ликвидируют, но потом, если будет из чего или если захотят и т.д. и т.п.
Должен ли клуб оплатить зарплату если он должен ?
rus
А что такое устная договорённость!
ANATOLY26656
О,пошло добро
potemkin78
вот прям чувствую запах коломойского
DidOk
Десна мчить до ПерДиву ?
Віталій Яценко
Калітка похоронить цю конторку, яка вже давно не платить людям чесно зароблені гроші. До кінця січня Десна буде в аматорах. Нажаль.
Муґунот Уух
"Ми відстоюватимемо свої права на цього футболіста"(с)
так що ж тут відстоювати? вчасно виконуйте свої зобов'язання перед гравцем, в т.ч по зарплаті. от і все відстоювання