Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 12 сiчня 2022, 18:59
891
1

Лідер Суперліги в 1/8 фіналу Кубку Виклику зіграє з Панатинаїкосом

Перший матч «Епіцентр-Подоляни» проведе на своєму майданчику у середу

| Оновлено 12 сiчня 2022, 18:59
891
1
Лідер Суперліги в 1/8 фіналу Кубку Виклику зіграє з Панатинаїкосом
СEV

У середу 12 січня в Городку Хмельницької області відбудеться перша зустріч 1/8 фіналу розіграшу Кубку Виклику з волейболу серед чоловіків. Господарі майданчика волейболісти «Епіцентра-Подоляни» прийматимуть грецький «Панатинаїкос» (Афіни).

Після того, як в 1/16 фіналу зійшов з дистанції чинний чемпіон України львівський «Барком-Кажани», який програв словенському «АСН Воллей» 0:3 та 1:3, підопічні Маріуша Сорділа залишилися єдиним представником України у чоловічих єврокубкових турнірах нинішнього сезону. До цього вони без боротьби через відмову суперників команди «VKP Братислава» (Словаччина) подолали бар'єр 1/32 фіналу. А в 1/16 фіналу двічі у себе вдома виграли в угорського «Пензюдьєра» 3:1 та 3:1.

Нагадаємо, що в українській Суперлізі сезону 2021-2022 років «Епіцентр-Подоляни» поки що виступає без поразок, перемігши в усіх 14 зіграних матчах і впевнено очолює турнірну таблицю. «Барком-Кажани», який йде другим, подоляни випереджають на сім очок.

Щодо «Панатинаїкоса», то на попередній стадії турніру Кубку Виклику грецькі волейболісти за сумою двох матчів виявилися сильнішими за ізраїльський «Маккабі» (Тель-Авів) 3:2 і 3:1. А в чемпіонаті Греції вони також лідирують, маючи на одне очко більше, ніж у чинного чемпіона країни «Олімпіакоса». Загалом в національній першості «Панатинаїкос» 19 разів ставав володарем золотих медалей, востаннє в сезоні 2019-2020 років.

Якщо говорити про нинішній склад, то він представляє сплав досвіду та молодості. Тут поряд із грецькими волейболістами, такими як 36-річний ліберо Дімітрас Гкарас, 21-річний догравальник Александрос Раптіс та 20-річний догравальник Хараламптос Андреопоулос, досить успішно діють і легіонери. Це - капітан команди 37-річний зв'язуючий із Данії Алекс Якобсен, бразильський 31-річний центральний блокуючий Віктор Лукас Феррейра Рангел, добре знайомий українцям за матчами національних збірних досвідчений 32-річний діагональний Брам Ван ден Драйс із Бельгії і ще два центральні блокуючі 25-річний словенець Сашо Шталекар та 27-річний представник Албанії Ахіллеас Басі.

Матч «Епіцентр-Подоляни» - «Панатінаїкос» розпочнеться о 18.00. Sport.ua проведе текстову трансляцію поєдинку.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барком-Кажани посів підсумкове 12 місце у польській Плюс Лізі
Волейбол | 21 квітня 2024, 23:32 1
Барком-Кажани посів підсумкове 12 місце у польській Плюс Лізі

У порівнянні з попереднім сезоном підопічні Угіса Крастіньша піднялися на одну сходинку вище

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 20
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kaka
Еврокубки в мужском воллее-это борьба клубов из Италии и Рашки- у них основные бабосы и звездные составы-остальные так для численности