Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 12 сiчня 2022, 20:05
1998
0

Аталанта – Венеція. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії

Команда Руслана Маліновського зобов'язана зробити крок уперед по сітці кубкового турніру

| Оновлено 12 сiчня 2022, 20:05
1998
0
Аталанта – Венеція. Прогноз та анонс на матч Кубка Італії
Аталанта Бергамо / автор невідомий

У середу, 12 січня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д’Італія» відбудеться матч 1/8 фіналу розіграшу Кубка Італії, в якому «Аталанта» прийме «Венецію» у боротьбі за путівку до чвертьфіналу. Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 18:30 за Києвом.

«Аталанта»

 

Команда Джан П'єро Гасперіні лише стартує у розіграші національного Кубка. У кубковій кампанії сезону-2021/2022 вона не провела ще жодного матчу. У той же час у турнірній таблиці італійської Серії А «богиня» посідає 4 позицію. У 20 матчах вона набрала 41 очко (12 перемог, 5 нічиїх, 3 поразки). Це на три пункти більше, ніж у «Ювентуса», що йде п'ятим та зіграв на один матч більше.

У п'яти крайніх матчах у чемпіонаті Італії Маліновський та Ко здобули три перемоги, а також по одному разу зіграли внічию та програли. Фіаско трапилося з ними 18 грудня вдома у матчі з «Ромою» (1:4), після чого була виїзна нічия 0:0 із «Дженоа» Андрія Шевченка. Зауважимо, що до поразки від «вовків» та нічиєї з «грифонами» у «Аталанти» у чемпіонаті була серія з 10 матчів без поразок (8 перемог, 2 нічиї).

За досягненнями на своєму полі у бергамасків нині у Серії А лише 12 результат – 12 очок у 9 іграх (3 перемоги, 3 нічиї, 3 поразки).

«Венеція»

 

Підопічні Паоло Дзанетті у Кубку Італії цього сезону провели вже два поєдинки. У 1/32 фіналу вони на своєму полі переграли «Фрозіноне» із Серії В – 0:0 у основний час, 1:1 після додаткового та 8:7 у серії післяматчевих пенальті. Потім у 1/16-й «помаранчево-чорно-зелені» також у рідних стінах зламали опір ще одного представника Серії В «Тернани» – 3:1.

У поточній таблиці Серії А, куди «Венеція» минулого літа повернулася, зараз команда Дзанетті займає 17 місце. Провівши 20 матчів, вона набрала 17 очок (4 перемоги, 5 нічиїх, 11 поразок). Нинішній багаж венеціанців на 4 пункти більше, ніж у «Кальярі», який має найкращі показники серед тріо аутсайдерів.

Якщо взяти показники «Венеції» у Серії А-2021/2022 на виїзді, то команда має по лізі 16 результат. У 10 гостьових іграх вона набрала 9 очок (2 перемоги, 3 нічиї, 5 поразок). До речі, саме поза рідною Венецією «помаранчево-чорно-зелені» цього сезону вже зустрічалися з «Аталантою». 30 листопада у Бергамо вони зазнали болісної поразки з рахунком 0:4.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Аталанта» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1,31 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Аталанта»: Спортьєлло - Толої, Деміраль, Джимсіті, Хатебур, Де Рон, Копмейнерс, Мехле, Пессилья, Маліновський, Муріель.

«Венеція»: Ромеро - Маццоккі, Кальдара, Чеккароні, Ебюехі, Бузіо, Ампаду, Кюізанс, Араму, Кьюїн, Анрі.

12 січня, середа

«Аталанта» - «Венеція»
Бергамо. Стадіон «Атлеті Адзуррі д'Італія». 18:30
ТБ-трансляция – «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.