Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок Іспанії
| Оновлено 12 сiчня 2022, 20:07
2967
0

Барселона – Реал. Прогноз та анонс на матч Суперкубка Іспанії

«Ель Класіко» у півфіналі Суперкубку Іспанії

| Оновлено 12 сiчня 2022, 20:07
2967
0
Барселона – Реал. Прогноз та анонс на матч Суперкубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

Вдруге в історії володар Суперкубку Іспанії визначатиметься у Саудівській Аравії. У розширеному форматі з півфіналами та фіналом титул розіграють «Реал», «Барселона», «Атлетіко» Мадрид та «Атлетік» Більбао. До того ж, уже у півфіналі відбудеться «Ель Класіко» - «Реал» проти «Барселони».

«Барселона»

Цьогорічний сезон для «Барселони» виходить найскладнішим у новітній історії клубу. Каталонці пережили зміну головного тренера, не зуміли пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів, а в Ла Лізі йдуть лише шостими. 2022 рік каталонці також почали не найкращим чином. Обіграли «Мальорку» у Ла Лізі та «Лінарес» у Кубку Іспанії, а потім на останніх хвилинах упустили перемогу над «Гранадою» у чемпіонаті.

До зони Ліги чемпіонів дотягнутися ще можна, навіть до бронзових медалей, але про боротьбу за чемпіонство навіть мріяти не доводиться – відставання від «Реала» становить 17 очок. Звичайно, не варто забувати про Лігу Європи, але майбутній Суперкубок Іспанії може стати для «Барселони» єдиним шансом на трофей у цьому сезоні.

Кадрових проблем напередодні матчу у «Барселони» вистачає. Хаві не зможе розраховувати на травмованих Еріка Гарсію, Френкі Де Йонга, Серхі Роберто та Мартіна Брейтуейта.

«Реал»

Для «Реала» нинішній сезон складається дуже вдало. «Барселона» та «Атлетіко» Мадрид, по суті, самоусунулися із боротьби за чемпіонство – з конкурентів залишилася лише «Севілья». У Лізі чемпіонів команда Карло Анчелотті вийшла у плей-оф із першого місця.

Початок цьогорічного календарного року для «Реала» був шокуючим – поразка від «Хетафе» у Ла Лізі. Потім були перемоги над «Алькояно» у Кубку Іспанії за активної участі Андрія Луніна та розгром «Валенсії» 4:1 у чемпіонаті.

Кадрові втрати у «Реала» перед матчем із «Барселоною» також є, але вони менш відчутні, ніж у каталонців. Травмовані Гарет Бейл, Маріано Діас та Дані Карвахаль, а у Луки Йовіча коронавірус.

Історія зустрічей

До цього «Реал» та «Барселона» зустрічалися між собою у всіх турнірах 230 разів. Перевага на боці «Реала» – 94 перемоги проти 88. Ще 48 матчів завершилися внічию. Різниця голів також на користь «Реала» – 374 – 363.

Прогноз на протистояння

«Реал» підходить до матчу з «Барселоною» у статусі явного фаворита. І це той випадок, коли вигадувати велосипед немає сенсу. Наша ставка – перемога «Реала», коефіцієнт 1,9.

12 січня, середа

«Барселона» – «Реал»
Ріяд. Стадіон ім. Короля Фахда. 21:00
ТБ-трансляція на MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.