Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 сiчня 2022, 13:54
283
0

Марте РОЙСЕЛАНД: «Про боротьбу за ВКГ подумаю після Олімпіади»

Норвезька біатлоністка – про лідерство у загальному заліку

| Оновлено 11 сiчня 2022, 13:54
283
0
Марте РОЙСЕЛАНД: «Про боротьбу за ВКГ подумаю після Олімпіади»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марте Олсбю Ройселанд

Біатлоністка збірної Норвегії Марте Олсбю Ройселанд прокоментувала перемогу у гонці переслідування на п'ятому етапі в Обергофі.

«Чудовий початок 2022 року! Обергоф виправдав усі очікування. Сильний вітер та сніг – все, як я хотіла. Гарне тренування перед Пекіном!

Тільки здається, що я була спокійна! Насправді, дуже хвилювалася. У таких погодних умовах гонки були непередбачуваними. Я стежила за виступом чоловіків і бачила, як по-різному у всіх проходила стрільба. Це турбувало, але я вчасно зібралася і концентрувалася на поточному моменті. Дуже задоволена своєю гонкою!

Жовтий біб лідера - це приємно і, звичайно, я намагатимуся зберегти його якомога довше. Але цього сезону моя головна мета - Олімпіада. І всі мої результати зараз – лише підготовка до головного старту у Пекіні. Про боротьбу за Великий кришталевий глобус я подумаю після Олімпіади.

Я стаю старшою. Хто знає, яким буде моє життя через рік? Звісно, ​​результати на етапі в Обергофі дуже радують, особливо з огляду на факт, що наступний чемпіонат світу теж пройде тут. Імовірно, після такого успіху на місцевій трасі я просто зобов'язана повернутись сюди знову», - сказала Ройселанд.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.