Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 сiчня 2022, 00:38
19277
14

Думки розділилися. Рішення щодо Шевченка буде ухвалено до кінця дня

Керівництво «Дженоа» у понеділок винесе остаточний вердикт

| Оновлено 11 сiчня 2022, 00:38
19277
14
Думки розділилися. Рішення щодо Шевченка буде ухвалено до кінця дня
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

У понеділок керівництво «Дженоа» ухвалить рішення щодо майбутнього українського тренера Андрія Шевченка.
 
Повідомляється, що збереження своєї посади українським фахівцем перебуває під великим питанням через погані результати. Серед керівництва йде жорстке протистояння, думки розділилися, але всі розуміють, що якесь рішення доведеться ухвалювати.
 
Навіть якщо Шевченка залишать головним тренером, то він може затриматись у клубі ненадовго. Також італійська преса впевнено заявляє, що Польська футбольна спілка всерйоз розглядає кандидатуру Шевченка на посаду головного тренера збірної.
 
Кандидатом на заміну українця в «Дженоа» називають Фабіо Каннаваро, з яким вже провели співбесіду, але він узяв час на роздуми.
 
З моменту прибуття до Генуї на початку листопада Шевченко набрав лише 3 очки у 9 матчах. Забито всього 3 м'ячі, і команда набрала 12 очок, займаючи передостаннє 19-те місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(172)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
norma_zap
В любом случае лучше не связываться со сб. Польши где готовый результат должен быть уже в первом матче, а в случае победы еще и во втором.
KRBS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Да, тренировать лиговую команду, это не сборную к кучей профессиональных тренеров готовить к играм. Правильно говорят, чтобы стать отличным тренером, нужно начинать с детей, потом переходить на юношей, потом на любительские команды, и только после всех этих промежуточных ступеней роста да плюс годы упорной учебы, можно пробывать с лиговыми командами. У Андрюши все получилось даже круче чем с Монголией - с феодального строя, сразу в развитой социализм... Но из-за своей умственной отсталости, он, увы, этого никогда не поймет...Может все-таки пора заняться по-настоящему гольфом?
Марина Гарина
Така гра команди може бути тільки при заборгованості або банкруцтві. Якби моїм гравцям платили половину такого то вони б гризли землю. А вчора то стадо навіть натяку на гру не зробило, взагалі як ті штопані гандольєри. Там Кварцяного треба...Шевченко ... та іспанська балонка мала б більш мужній вигляд на тренерському містку...Там цих красавців так треба причисати щоб мама рідна не впізнала...Бродяги.
Алексей Голяченко
Ох и зря же Андрей полез в это болото
DmitrySviridon
они обещали Шеве трансферные усиления и где они??? Шеве самому надо оттуда бежать!!!
Trollface
Шевченко тренер-маятник, долго раскачивается.
Kapitoshka
Хлопці, обіцяне підсилення як би почало з'являтися а ось якщо звільнять то не дадуть час на адаптацію новим гравцям з нинішнім тренерським штабом!
ILUZIONIST
Динамо ждет своё сердце