Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 10 сiчня 2022, 13:43
3139
17

ВІДЕО. Прибічники Джоковича блокують вулиці у Мельбурні, втрутилася поліція

В Австралії неспокійно

| Оновлено 10 сiчня 2022, 13:43
3139
17
ВІДЕО. Прибічники Джоковича блокують вулиці у Мельбурні, втрутилася поліція
Getty Images/Global Images Ukraine

Фанати Новака Джоковича заблокували вулиці Мельбурну. Австралійські ЗМІ повідомляють, що заворушення переросли у насильство.
 
Спочатку прихильники сербського тенісиста зібралися біля будівлі юридичної фірми, яка представляє інтереси Джоковича. Пізніше вони оточили машину з тонованим склом, бо думали, що Джокович на ній їде.
 
Фанати скандували «Свободу Ноле», не пропускали автомобіль, дехто навіть застрибував на дах машини. Повідомляється, що поліції довелося застосувати проти них перцеві балончики.

Раніше 10 січня сербський тенісист виграв апеляцію у справі про депортацію.
 
П'ятого січня австралійські прикордонники анулювали візу Новака, оскільки він не зміг довести, що має право на звільнення від вакцинації.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Тому що не треба відверту хню коїти. Спочатку одні умови тенісистам виставили, потім виявилося, що влада Австралії має інші умови, потім ця клоунада, коли арештували-відпустили Новака. Там же під роздачу не один він потрапив, ту ж Ворачову спочатку в країну пустили, вона навіть одну гру зіграла, після чого несподівано її взяли і вислали геть. Просто у серба фанатів багато.
Світ остаточно з'їхав з глузду із цим ковідом.
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Джоковичу этот прлтест выйдет боком, 100 процентово. Он давно двинулся по фазе, вечно такое продолжаться не будет...
grifon.
може Джок і великий спротсмен але як людина то гнила
vitaha33
Світ і людство випробовують, чи люди піддадуться тотальному наступу на їхні права. Не оголошена 3 світова, знищення середнього класу як такого, підняття цін на все, ковід як привід. От і сильні світу цього чекають, яка буде реакція. Якщо реакції не буде, то скоро, умовно кажучи, по талонам дихати будемо, їсти і тд. І це буде стосуватися усіх, як вакцинованих, так і ні.
Думаючих людей завжди було не більше 15%, решта стадо. От вони і добиваються, щоб стадо саме віддало свої права, ще й у всьому звинувачували не ті 10 кланів, статки яких за 2021 рік збільшились на 471 млрд баків, а ось ту меншість, яка бачить безглуздя того, що відбувається...
Начхати на народ, події в Білорусі, Казахстані показують, що владі на народ начхати, і всі спротив придушать поліцією і військами, які готові нищити і вбивати свій народ, тому в поліцію і вибирають одних відморозків, нормальні там не працюють, це не залежить від національності, всюди таке...
Андрій Некрасов
Депортируйте уже его на ... . Сколько можно потакать долбонутым антиваксерам