Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 сiчня 2022, 00:38
50156
50

Журналіст: Шевченко може бути звільнений з Дженоа у найближчі години

Керівництво клубу оцінює ситуацію після прикрої поразки від «Спеції»

| Оновлено 11 сiчня 2022, 00:38
50156
50
Журналіст: Шевченко може бути звільнений з Дженоа у найближчі години
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Головного тренера «Дженоа» Андрія Шевченка можуть відправити у відставку вже у найближчі години, у ніч після прикрої поразки від «Спеції» (0:1) у 21-му турі Серії A.

Про це повідомляє в Twitter італійський журналіст Ніколо Скіра, причому інформацію підтверджує інший журналіст Джанлука Ді Марціо.

За даними джерел, керівництво клубу розгляне можливість подальшого перебування українця на посаді вже цієї ночі.

Ніколо Скіра повідомляє: «Андрія Шевченка може бути звільнено з «Дженоа» у найближчі години. Керівництво «россоблю» оцінює його становище після поразки від «Спеції». Це буде довга ніч роздумів».

Джанлука ді Марціо підтверджує: «Спекотні часи у генуезькому клубі. Після поразки вдома від «Спеції» та ясних слів президента Дзангрілло позиція Шевченка є менш міцною. У клубі «россоблю» в цей час розмірковують про майбутнє українського тренера, якому тепер загрожує відставка».

З моменту прибуття до Генуї на початку листопада Шевченко набрав лише 3 очки у 9 матчах. Забито лише 3 м'ячі, й команда набрала 12 очок, займаючи передостаннє 19-те місце в турнірній таблиці. Ці цифри поставили під загрозу перебування Шевченка у «Дженоа».

Оцініть матеріал
(156)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 50
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bibenco
Не надо его увольнять. А то Шеву начнут тулить куда-то в украинский футбол, зачем нам эта печаль.
Maximus Incognitos
Не надо всё валить на игроков. Я думаю, что руководство клуба в первую очередь волнует не ужасный результат команды в матчах с Шевченко, а катастрофический уровень игры. По всем игровым показателям Дженоа уступает даже аутсайдерам Серии А.
Болела
Як Шева взагалі туди потрапив? Ніколи не слідкував за Дженоа , подивився дві повні гри з Спецією і Сасуолло. Йопт. Як це дно взагалі в Серії А існує. Боротьба заради боротьби. Випадкові , спонтанні моменти. Ніякої стратегії у грі. Сасуолло взагалі як Мансіті якесь виглядало на фоні цих гравців. Десь з інших планет команди. Тепер розумію чому Моур казав, що якщо Шева збереже прописку в Серії А для Дженоа це буде чудо.
Для чого це йому було?
Игорь Левченко
Ходил Шева в депутаты и в тренерах не очень)
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nomad
Так а впереди безнадёга аж до Салернитаны, которая вдруг выиграла у Вероны на выезде.
Фиорентина-Удинезе-Рома. Где тут очки? Ну разве ничья дома с Удинезе..
Кароче. Давай в Мариуполь.
Djoni1983
Вот Италия показала уровень Шевченка как тренера,а Павелки сразу тренером зборной. Сначала покажи себя в клуби,добейся чего-то,выведите команду куда-то и тогда уже тренируй сборную...Играть это одно,а тренировать совсем другое...
Віталій Яценко
Все логічно. Дженоа має найслабшй склад в Серії А. Йти туди - для Шеви було одразу утопією.
PFCLviv
Фініта ля комедія...
Українофобка Королєвска йому в поміч!
GELO88
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Даже те кто в танке, начали понимать, чтр Андрюша как тренер - полный ноль.Не может им быть человнк без среднего и высшего образования (времени чтобв его получить просто не було, одни тренировки и игры), без словарного запаса (всегда говорит с орфографическими ошибками и короткими фразами ), тренерские курси УЕФА которые закончил Андрюша ,чтобы получить тренерскую лицензию - для умных и творческих людей, к которым, увы, Андрюша отнести очень трудно... Так что результат его работы в Дженоа вполне закономерен. Воссоединение родственников в Италии получилось не очень...
UPL
Одразу не розумів чому Шева пішов туди у болото! ??? З ким там грати?? З ким?? Там наймертвіща команда у серії А! Були надії, що когось закуплять у зимове міжсезоння. Але як показує час, то ————!!! Хоч Гвардіола, хоч Моуріньйо, хоч Клоп. Результат буде той самий… Шкода.. Імідж все таки!
BaZia
Шевченко тактик, мотиватор чи стратег? З хорошими гравцями потрібно ще примудритись не виграти, а от без них треба мати знання і тренерські здібності щоб здобути результат
Jumanji_8841
маловероятно, до конца сезона так точно (там неплохая неустойка)
Умник
Если правда, то ожидаемо.
Но мне кажется что такое решение примут в конце сезона если дженоа вылетит.
Mykhailo Orlovskyi
Пополнит клуб Золотых мячей? ББШ...
ENJOY--
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Muskrat2
У мене є мрія - не бути буратіной!
Sema Smyrenco
Лобановский говорил Чтобы сделать команду более менее боеспособной надо минимум 3 года. И он это доказывал без всяких сумасшедших трансферов.Я их не сравниваю Но время надо дать