Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 14 сiчня 2022, 17:23
889
0

Вест Хем – Лідс. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії

Вікно можливостей для Андрія Ярмоленка

| Оновлено 14 сiчня 2022, 17:23
889
0
Вест Хем – Лідс. Прогноз і анонс на матч Кубку Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 9 січня, у Лондоні на стадіоні «Олімпійський» відбудеться матч 1/32 фіналу Кубка Англії з футболу, у якому зіграють «Вест Хем» та «Лідс». Стартовий свисток рефері Стюарта Атвелла із Нунатона прозвучить о 16:00 за київським часом.

Вест Хем


Лондонський колектив на початку сезону називали одним з найпрогресивніших у поточному розіграші англійської Прем'єр-ліги. Проте чим ближче команда Девіда Мойєса підходила до завершення 2021 року, тим значніші проблеми у неї виникали з досягненням бажаних результатів. Серія з чотирьох матчів без перемог – коли команда перебуває у зоні топ-4, то подібна послідовність результатів гарантовано призводить до втрати позицій у турнірній таблиці. Саме це і сталося з «молотобійцями», і тепер вони вже нижчі за сусідів за містом в особі «Арсеналу», а це говорить багато про що.

Щодо кубкових турнірів, то, якщо йдеться не про міжнародний рівень, «залізні» намагаються щосили чіплятися за найбільш наближені до фіналу стадії. Виходить це далеко не завжди, тому що потягатися з топ-командами щодо можливостей ротації на довгій дистанції «Вест Хем» банально не може, тому ближче до кінця сезону втома бере гору над цим колективом. Але зараз ми говоритимемо про унікальний час, коли команди під час футбольного року мають можливість перевести дух, тому і результат від підопічних Девіда Мойєса чекатимуть на відповідний. Можливо, шотландський фахівець та українського форварда Андрія Ярмоленка долучить до стартового складу.

Лідс


Що стосується «павичів», то кубковий турнір у їхньому поточному становищі виглядає скоріше недоречною розкішшю, а необхідність здобути результат якраз і продиктована тим самим перервою у розіграші чемпіонату – банально більше нема чим зайнятися в цей час, а втрачати набрані оберти не дуже хочеться. Куди важливіше зараз команді Марсело Б'єлси думати про становище в турнірній таблиці АПЛ, оскільки рано чи пізно чотири колективи позаду можуть нарешті прокинутися, і тоді «Лідсу» буде дуже непросто. Цей сезон явно не підходить для серйозних досягнень, тому що тут хоча б місце в «еліті» зберегти.

Очевидно, що заздалегідь ховати шанси гостей майбутньої дуелі не має сенсу, оскільки найдавніший із відомих футбольних турнірів завжди притягував авантюризмом учасників та несподіванкою результатів. «Павичі» все ще здатні зібратися на окремий поєдинок, тому що їхній аргентинський наставник – мотиватор топ-рівня, тому зможе вигадати, як саме переграти шотландського колегу. До того ж, «Лідс» завжди зможе списати потенційну невдачу на думки про АПЛ, що дозволяє грати більш розкуто.

Орієнтовні склади


«Вест Хем»: Ареола – Джонсон, Доусон, Алісе, Фредерікс – Крал, Нобл – Масуаку, Влашич, Ярмоленко – Боуен.

«Лідс»: Мельє – Фірпо, Льоренте, Ейлінг, Драме – Форшоу, Даллас – Джеймс, Кліх, Саммервіль – Грінвуд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку футболістам гостей не вдасться нас здивувати. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Вест Хем» (-1) з коефіцієнтом 2.33 за лінією Parimatch.

9 січня, субота

«Вест Хем» – «Лідс»
Лондон. «Олімпійський». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta Sports та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбитр: Стюарт Атвелл (Нунатон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.