Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 сiчня 2022, 17:22
4798
2

Дженоа – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Шевченко проти Коваленка у битві аутсайдерів Серії A

| Оновлено 09 сiчня 2022, 17:22
4798
2
Дженоа – Спеція. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

Перший матч нового року «Дженоа» провів проти «Сассуоло» та здобув виїзну нічию, що можна вважати позитивним результатом для команди Андрія Шевченка.

Мінус у тому, що один з конкурентів, «Кальярі», переміг і обійшов Грифонів, які опустилися на 19-те місце. Тепер команді українського тренера у новому турі чемпіонату Італії потрібно обов'язково перемагати «Спецію», яка має на 4 очки більше і перебуває поза зоною вильоту.

Для «Дженоа» зараз це один з найреальніших шансів набрати очки та покращити ситуацію в битві за виживання. Щоправда, і «Спеції» потрібно набирати пункти, хоча у трьох останніх турах команді вдалося набрати 4 очки, зокрема сенсаційно обігравши «Наполі» на чужому полі. У складі «Спеції» відзначимо повернення Віктора Коваленка. Український хавбек склав негативний тест та зможе повернутися до заявки після одного пропущеного туру. Віктор у нинішньому сезоні забив 1 гол і зробив 2 результативні передачі у 12-ти матчах.

Цікаво буде подивитися, чи зіграє він проти свого колишнього наставника у збірній.

Щодо «Дженоа», то клуб, який отримав восени нових власників, активно працює на трансферному ринку. Поки що Шевченко отримав посилення оборони: Грифони підписали захисників Лео Естігора та Сільвана Хефті. Подивимося, чи це допоможе наставнику, але тепер «Дженоа» явно потрібно попрацювати над посиленням атаки.

За Шевченка команда жодного разу не забивала хоча б два голи в одному матчі, а всього з приходом українця оформила чотири м'ячі.

9 січня, неділя

Дженоа - Спеція
Генуя. Старт о 19:30
Трансляция на Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Если команда Андрюши умудрится не аыиграть сегодня, то его перспективы как тренера станут еще более туманнее...А как на счет гольфа?