Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 11 сiчня 2022, 14:51
5096
4

Рената ВОРАЧОВА: «Мене депортують через Джоковича, але я бажаю йому успіху»

Чеська тенісистка не буде оскаржувати рішення австралійської влади

| Оновлено 11 сiчня 2022, 14:51
5096
4
Рената ВОРАЧОВА: «Мене депортують через Джоковича, але я бажаю йому успіху»
Getty Images/Global Images Ukraine

81-ша ракетка світу в парі Рената Ворачова, якій анулювали австралійську візу після скандалу з Новаком Джоковичем, розповіла, чому змирилася зі своєю депортацією після тижня, проведеного в Австралії.
 
«Очевидно, що австралійська тенісна асоціація ввела нас в оману – це обурює. Я хотіла зосередитись на тенісі, а не візах та карантині. Дивно – я тут уже тиждень, зіграла матч, а потім вони прийшли.
 
Коли я приїхала, мої документи уважно вивчили, але жодних проблем не було. Федеральна прикордонна служба одразу мене пропустила і я більше часу провела з чиновниками з Вікторії, які кудись відправляли мої папери. Але потім мене без проблем пропустили.
 
Я не маю наміру боротися. Сподіваюся, Джокович досягне успіху, але я не хочу витрачати час на політичну війну, яка тут йде. Через Джоковича федерали почали шукати лазівку у протоколі штату Вікторія. Тепер його юристи хочуть знайти лазівку у федеральних протоколах.
 
З одного боку, я потрапила до цієї ситуації через Новака – і, здається, я така не одна. З іншого боку, я хочу, щоби йому дозволили зіграти. Ми приїхали займатися спортом, а не брати участь у місцевих розбірках.
 
Я не вакцинувалася, бо була зайнята. Планувала зробити це після сезону, але, на жаль, зараз заразилася. І в мене вже не було часу зробити щеплення. Отже, я нічого не маю проти вакцинації – на відміну від Джоковича. Наші випадки абсолютно різні», – сказала Ворачова.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
О, так. Ще одна жертва "диктаторського режиму" Австралії. Прямо нова КНДР якась.
Не "мене депортують, тому що я порушила правила в'їзду в країну", а "мене депортують через Джоковича". Що у людей з логікою?
Leon LeGa
Какие "политические игры", когда она не привита? А "не было времени на прививку" выглядит смешно...
ALKOSruLKA
.... вакцинація займає аж 5 хв... "не було часу"