Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 08 сiчня 2022, 20:03
2971
3

ПІДРУЧНИЙ: «Завтра потрібно психологічно реабілітуватися перед собою»

Український біатлоніст – про змішану естафету в Оберхофі

| Оновлено 08 сiчня 2022, 20:03
2971
3
ПІДРУЧНИЙ: «Завтра потрібно психологічно реабілітуватися перед собою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Підручний

Український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував свій виступ у змішаній естафеті на етапі Кубка світу в Оберхофі (10-те місце):

«Не скажу, що мій етап дуже вдалий, але підняв команду на декілька позицій. Радує, що зміг наблизитися до тих груп, які були попереду. На жаль, з першого кола не вийшло наздоганяти, адже позиція була досить далека. Можливо, через це були деякі проблеми на стрільбі – по одному промаху з п’яти. Пізніше додавав, але на стрільбі втратив декілька дорогоцінних секунд. На трасі намагався  відігравати: на останньому колі попереду бачив чеха, старався наздогнати його, щоб передати Валентині естафету у контакті з кимось, і це вдалося реалізувати.

Сьогодні досить нелегкі погодні умови: на пристрілці вітру майже не було, а тут, як бачимо, він змінюється – задуває трішки ліворуч, трішки праворуч. Тому треба думати і орієнтуватися на вітер, вносити корективи, щоб не допускати промахи.

Не можу сказати, що лижі нормальні чи не хороші – середня робота. Поговоримо зі змащиками, з тренерами, де, можливо, не вистачало їхньої швидкості. На підйомах вони мені сподобалися, а ось зі спуску, із тим з ким я їхав, були невеликі проблеми – не надто значні, але відчувалося, що десь трішки не вистачало.

На завтра бойове налаштування, потрібно реабілітуватися за вчорашній спринт і сьогоднішні промахи, які були зайвими. Потрібно відпрацьовувати і пробувати відстрілятися добре, щоб психологічно реабілітуватися перед собою».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Пидручный это светлое пятно команды, но стабильностью человек не блещет, а в последнее время видать потихоньку начал забивать на биатлон по примеру Примы .
Andrey111
Сколько можно нас подводить, а перед собой, в церковь сходи