Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 10 сiчня 2022, 22:06
1325
0

Айнтрахт – Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Чемпіон припустився похибки – час цим скористатися

| Оновлено 10 сiчня 2022, 22:06
1325
0
Айнтрахт – Боруссія Д. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 8 січня, у Франкфурті на стадіоні «Дойче Банк Парк» відбудеться матч вісімнадцятого туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють місцевий «Айнтрахт» та дортмундська «Борусія». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 19:30 за київським часом.

Айнтрахт


Олівер Гласнер зумів стабілізувати стан «орлів» у першій половині сезону, унаслідок чого франкфуртський колектив на поточний момент є одним із претендентів на потрапляння до Ліги чемпіонів УЄФА наступного футбольного року. Можливо, «Айнтрахт» у чомусь утратив кондиції з погляду результативності, проте «червоно-білі» хоча б почали регулярно здобувати перемоги, що точно не можна було сказати про початкові тури, коли команда банально не могла зачепитися за три очки протягом восьми матчів.

2021 рік для підопічних Гласнера завершувався трьома поспіль перемогами: над леверкузенським «Байєром» (5:2), менхенгладбахською «Боруссією» (3:2) та «Майнцем» (1:0), що в підсумку дозволило наздогнати берлінський «Уніон» й перегнати його за рахунок додаткових показників. Невідомо, у якому стані відновлять розіграш Бундесліги «Фрайбург», «фармацевти» та «Хоффенхайм», тому «Айнтрахту» варто поборотися за три очки, які можуть дозволити йому злетіти безпосередньо на третій рядок – це вже буде серйозною заявкою. А ще Франкфурту не варто забувати про те, що незабаром повернуться єврокубки, тому свої позиції краще покращувати якнайшвидше.

Боруссія Д


Футболісти Марко Розе своїм уболівальникам під різдвяну ялинку не поклали нічого – команда в заключному поєдинку першого кола поступилася берлінській «Герті» (2:3), завдяки чому мюнхенська «Баварія» вже подумки почала примірятися до чергової «срібної салатниці». 11 очок відставання відіграти жовто-чорним буде дуже непросто. Коли німецький фахівець переходив із однойменного клубу з Менхенгладбаху, у Дортмунді розраховували на якісний ривок вже на старті нового сезону. Проте, «Борусія» зараз не відрізняється стабільністю, хай і демонструє найрезультативніший футбол у Бундеслізі, після «Баварії».

Як би там не було, незмінний чемпіон останніх років розпочинатиме друге коло з великими кадровими проблемами, тому шанси у «джмелів» ще будуть. COVID-19 ще не встиг напасти на «Борусію» всією своєю потужністю, а Маріус Вольф і Дан-Аксель Загаду, які перебувають у карантині, могли лише претендувати на те, щоб розширити заявку своєї команди, але ніяк не стати основними футболістами. До речі, у бік свого матчу проти шотландського «Рейнджерс» у рамках Ліги Європи УЄФА дортмундській команді вже варто також поглядати, оскільки середина лютого не за горами, а впевненості в успіху проти чемпіонів із півночі Великобританії чомусь не спостерігається.

Орієнтовні склади


«Айнтрахт»: Трапп – Ндіка, Хасебе, Хінтереггер – Чендлер, Соу, Роде, Туре – Костіч, Камада – Борре.

«Боруссія» Д: Кобель – Геррейру, Хуммельс, Джан, Меньє – Дауд – Брандт, Беллінгем – Ройс – Мален, Холанд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості з великою часткою ймовірності не програють дев'ятий очний домашній поєдинок поспіль, і при цьому не будуть обмежуватися у плані результативності. Нашою ставкою буде позиція – «Айнтрахт» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.20 за лінією Parimatch.

8 січня, субота

«Айнтрахт» – «Боруссія» Д
Франкфурт. «Дойче Банк Парк». 19:30
Прогноз Sport.ua – 2:1
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.