Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 10 сiчня 2022, 22:05
2065
0

Баварія – Боруссія М. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Операція «Роберт поспішає на допомогу» чи що робити, коли банально нема кому грати?

| Оновлено 10 сiчня 2022, 22:05
2065
0
Баварія – Боруссія М. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 7 січня, у Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч вісімнадцятого туру чемпіонату Німеччини з футболу, у якому зіграють мюнхенська «Баварія» та менхенгладбахська «Боруссія». Стартовий свисток арбітра прозвучить о 21:30 за київським часом.

Баварія


Поки вболівальники незмінного чемпіона Німеччини святкували різдвяно-новорічні свята, головний тренер мюнхенської «Баварії» Юліан Нагельсманн ламав голову над тим, яким буде склад його команди в першій грі 2022 року. Тенденції європейського футболу зараз такі, що українська Прем'єр-ліга з її вимушеною зимовою паузою перебуває куди у більш виграшному становищі, ніж чемпіонати, які намагаються продовжувати грати. Чергова хвиля COVID-19 тому є головною причиною, а той факт, що вона вражає навіть команди топ-рівня, чітко видно з кадрової обойми «Червоної машини» на гру. Точніше з того, що від неї залишилося.

Лерой Сане, Мануель Нойєр, Альфонсо Девіс, Дайо Упамекано, Лукас Ернандес, Кінгслі Коман, Тангі Ньянзу, Йосип Станішич, Корентен Толіссо та Омар Річардс – усіх цих футболістів у німецького наставника з ротації викреслив злощасний COVID-19, а Ерік-Максим Чупо-Мотінг та Буна Сарр на цьому тлі ще й вирушили до складу своїх національних команд на Кубок африканських націй-2022. Зрештою, у «Баварії» залишилося 15 доступних футболістів, серед яких лише один номінальний центральний захисник, а також відсутній основний голкіпер.

Добре, що хоч Роберт Левандовські все ще в строю, але проти настільки незручного суперника, як менхенгладбахська «Боруссія», навіть польський супер-бомбардир наодинці може не допомогти. Мюнхенці розпочали поточний сезон із важкої нічиєї на полі опонентів (1:1), а потім із тріском вилетіли від нього з Кубка Німеччини (0:5). І на що розраховувати за такої кадрової катастрофи?

Боруссія М


Влаштовувати серйозне потрясіння чинному чемпіону країни вже на старті нового сезону «жеребці» виявилися цілком здатні, але відразу ж після цього були поразки від леверкузенського «Байєра» (0:4) та «Уніона» Берлін (1:2), які змусили замислитися над тим, як далеко зможе зайти ця команда. Виявилося, що сумніви виникли не на порожньому місці. Менхенгладбах ще кілька разів пускав пил в очі, коли обігравав у дербі Дортмунд (1:0) або вибивав ту ж «Баварію» з Кубка Німеччини, але про ці результати ми вже встигли забути.

Що там говорити, якщо на стику листопада і грудня, а також упродовж заключного місяця в 2021 році команда Аді Хюттера грала в такий самий огидний футбол, який демонструвала, коли в другій половині минулого сезону дізналася про відхід Марко Розе до стану «джмелів»? Чотири поразки поспіль та вистраждана нічия проти «Хоффенхайму» за тиждень до Різдва (1:1) – із такими виступами пряма дорога у бік підвалу турнірної таблиці. «Боруссія» саме біля зони вильоту і починатиме другу половину сезону, і є великі сумніви, що навіть настільки ослаблена «Баварія» їй зараз до снаги.

Орієнтовні склади


«Баварія»: Ульрайх – Зюле, Кімміх, Павар – Мусіала, Рока, Забітцер, Гнабрі – Мюллер, Тілльман – Левандовські.

«Боруссія» М: Зоммер – Нетц, Ельведі, Гінтер, Лайнер – Коне, Крамер – Тюрам, Штіндль, Херрманн – Емболо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі доб'ються перемоги, але з мінімальною перевагою. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Боруссія» М (+1.5) із коефіцієнтом 1.92 за лінією Parimatch.

7 січня, п'ятниця

«Баварія» – «Боруссія М»
Мюнхен. «Альянц Арена». 21:30
Пряма ТБ-трансляція – Setanta Sports та відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.