Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2051
0

Ювентус – Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 20-го туру Серії А

Ювентус – Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 20 туру італійської Серії А «Ювентус» – «Наполі».

«Навіть перебуваючи за святковими столами, не можна забувати про великий футбол італійської Серії А, оскільки початок другого кола справжнім поціновувачам італійського футболу подарує справжнє бенкет із десяти матчів, що проходять в один день. Вишенькою на торті буде матч у Турині.

«Наполі» Спаллетті знаходиться на третьому місці і відстає від другого «Мілана» всього на три очки. «Стара синьйора» Аллегрі хоче скоротити до мінімуму своє п'ятиочкове відставання від «Наполі» через фальстарт у перших трьох турах. Туринці втратили очки з «Удінезе» (2:2), «Емполі» (0:1) та «Наполі» (1:2). Потім «Юве» поправив ситуацію, але становище у турнірній таблиці таке, що туринці відстають від лідера «Інтера» на 12 очок.

Цікаво порівняти обидві команди, які мало пропускають. У Серії А «Наполі» пропустив 14 м'ячів, а «Ювентус» - 17. Але у неаполітанців значно сильніша атака. «Юве» виграв дуже сильну групу в Лізі чемпіонів і в 1/8 фіналу зіграє з «Вільярреалом». А «Наполі» у групі Ліги Європи посів друге місце.

За тиждень командам доведеться провести три матчі. У неаполітанців буде два домашні поєдинки з «Фіорентиною» та «Сампдорією». На «Ювентус» чекають суперматчі. Після гри з «Наполі» туринці зустрінуться з «Ромою» та в рамках Суперкубку з «Інтером» у Мілані.

Тривалий час неаполітанський клуб лідирував разом з «Міланом», але багато очок розгубив і тепер він у Серії А третій. До речі, «Наполі» з рахунками 2:3 поступився «Інтеру» та «Аталанті». У грудні неаполітанці вдома програли по 0:1 «Емполі» та «Спеції». Дивно, що, маючи сильний атакуючий потенціал, «Наполі» несподівано тричі поспіль поступився на своєму полі, а також зіткнувся із відсутністю ігрового балансу, пропускаючи у кожному матчі.

До того ж, низка представників неаполітанського клубу пішла на самоізоляцію. А Лоренцо Інсіньє вже домовився про літній трансфер до канадського «Торонто» на тривалий контракт із зарплатою в 11 млн євро на рік плюс 4,5 млн євро бонусів. Як вам таке? Ми розуміємо, що наступного сезону «Наполі» не зможе розраховувати на Інсіньє.

«Юве» без Роналду дуже важко даються забиті м'ячі. Але відзначу цікаву особливість. У попередніх шести матчах «Ювентус» п'ять разів виграв без пропущених м'ячів. Аллегрі вдалося зробити дуже серйозні зрушення в організації командної гри у бік балансу.

На підставі всього вищевикладеного та ще кількох факторів я спробую передбачити перемогу господарів з рахунком 1:0», – сказав Грозний.

Матч «Ювентус» – «Наполі» відбудеться 6 січня. Початок зустрічі – о 21:45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи
Футбол | 01 травня 2024, 02:59 0
ТУХЕЛЬ: Потрібно було забивати третій. Реал перетворив 2 моменти на 2 голи

Головний тренер Баварії прокоментував матч проти Реала у 1/2 фіналу ЛЧ

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.