Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 сiчня 2022, 19:07
1229
1

Мілан – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 20-го туру Серії А

| Оновлено 06 сiчня 2022, 19:07
1229
1
Мілан – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 20 туру італійської Серії А «Мілан» – «Рома».

«Після першого кола Серії А «вовки» Жозе Моурінью вже на 10 очок відстають від «Мілана» та на 14 балів від лідера «Інтера». Зараз римлян цікавить більше не боротьба за Скудетто, а потрапляння до лігочемпіонівської четвірки, що також зробити непросто. За потрапляння в Лігу чемпіонів борються вісім команд, а саме два міланські та два римські клуби, «Наполі», «Аталанта», «Ювентус» та «Фіорентина».

«Мілан» Стефано Піолі, який здорово стартував, довгий час не знав поразок у Серії А. Але потім збився з переможного курсу і програв «Фіорентіні» (3:4), «Сассуоло» (1:3) і «Наполі» (0:1). Також вони 1:1 зіграли з «Удінезе». І тепер «россонері» відстають від земляків в особі «Інтера» на 4 очки. Була також поразка 1:2 від Ліверпуля в групі Ліги чемпіонів. Замість євровесни міланісти залишилися за бортом єврокубків. Зараз вони мають максимальну концентрацію на успішній грі в Серії А.

«Рома» цього сезону грає непередбачувано. Тож складно прогнозувати їхні матчі. Після перемоги на виїзді над «Аталантою» (4:1) за кілька днів римляни задовольняються нічиєю 1:1 із «Сампдорією». Але, на відміну від «Мілана», римляни продовжують виступи в єврокубках.

У цьому матчі ми побачимо, кому різдвяні канікули пішли більше на користь. За наявною інформацією, кілька ключових футболістів «Мілана» відновилися і готуються до матчу. У тому числі Ібрагімович, Леао, Калабрія.

На мій погляд, обидві команди зазнали так званого синдрому малого набору очок у матчах зі своїми прямими конкурентами чи сильними суперниками. «Мілан» двічі програв «Ліверпулю», а в Серії А – «Наполі», «Фіорентині», «Сассуоло». «Рома», крім поразки від «Буде-Глімта» (1:6), поступилася «Інтеру», «Ювентусу», «Мілану», «Лаціо», «Болоньї», «Вероні», «Венеції».

І хоча обидві команди рідко грають унічию, думаю, що саме мирним результатом із забитими м'ячами завершиться протистояння «Мілана» та «Роми», – сказав Грозний.

Матч «Мілан» – «Рома» відбудеться 6 січня. Початок зустрічі – о 19:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.