Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 сiчня 2022, 23:20
245
0

Стратегія Гра на гейми - ставки на теніс

Що таке стратегія ставок на гейми, у ставках на теніс

| Оновлено 29 сiчня 2022, 23:20
245
0
Стратегія Гра на гейми - ставки на теніс

Теніс - один із найпопулярніших видів спорту, як мінімум, серед індивідуальних. Він ще й добрий як поле для ставок, у тому числі й тому, що події більш-менш гідного рівня вистачає практично щомісяця, чи не щодня. Тож не дивно, що варіантів стратегій дуже багато. Серед досить популярних – і так звана "гра на гейми". Що лежить у її основі?

Стратегія досить проста

В основі роботи гравця при ставках лежить старий добрий "наздогін". Тобто парі розміщуються за системою Мартінгейла. Хоча, звичайно, все одно методом краще не користуватися, якщо немає, по-перше, хороших знань про теніс, по-друге, хоча б якогось досвіду, практики ставок. Тим більше, що тут треба працювати в "лайві". Якщо новачок все ж таки вирішить спробувати, то бажано не ризикувати, вибирати досить прохідні події і ставити дуже маленькі суми.

В основі ставок – правила тенісу

У цьому виді спорту в кожній партії подачі робляться по черзі. Гравець за підсумком розіграшу бере спочатку 15, потім 30, далі 40 очок, а далі – гейм, що йде до загального заліку. Отже робиться парі на те, що в цьому геймі перемога дістанеться конкретному тенісистові. І робиться це доти, доки не "зайде".

Вибирати рекомендують матч досить акуратно

Ставлять на матч між спортсменами, які мають явно різний рівень: варто уникати тих, де чітко простежується фаворит і аутсайдер. При цьому клас зовсім не можна порівняти, і або буде занадто високий ризик (коли ставиш на відвертого андердога), або занадто низькі котирування на перемогу. Оптимальним вважається для такої стратегії поєдинок між середняком та реальним претендентом на титул у даному турнірі. Очевидно, що перший з них у підсумку має програти матч загалом, але боротиметься, і, отже, гейми виграватимуть досить часто.

Варто контролювати банк та розрахувати свої можливості

Як правило, коли подає середняк, ставки на його перемогу в геймі рідко падають нижче за позначку 1,7. На те, що так і станеться, розташовується невелика частина банку, наприклад, 100 рублів. При перемозі просто робиться ставка на те, що і при наступній подачі він знову візьме свій гейм. Якщо була поразка, призначення парі не змінюється, але збільшується сума. Вона повинна при перемозі перекрити мінус, що утворився. При згаданому коефіцієнті, 1,7, потрібно буде ставити вже 250. Алгоритм потрібно витримати

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.