Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
31468
0

Український футболіст завершив кар'єру гравця та став тренером команди УПЛ

Віталій Гавриш допомагатиме головному тренеру «Колосу» Ярославу Вишняку

Український футболіст завершив кар'єру гравця та став тренером команди УПЛ
ФК Колос Ковалівка. Віталій Гавриш

Український тренер Віталій Гавриш завершив кар'єру та увійшов до тренерського штабу «Колоса» з Ковалівки.

З січня 2022 року Віталій працюватиме помічником головного тренера Ярослава Вишняка. У повідомленні прес-служби клубу УПЛ сказано:

«Віталій завжди віддавався на полі на повну і допоміг «Колосу» виграти Першу лігу чемпіонату України, здобути перепустку в УПЛ, вперше в історії пробитися в єврокубки. Заслуги Гавриша у завоюваннях нашої команди важко переоцінити».

Віталій Гавриш перейшов до «Колоса» у 2016 році із «Зірки», а до цього виступав за ужгородську «Говерлу». Ще раніше він грав за «Десну», алчевську «Сталь», донецький «Металург», «Олександрію», запорізький «Металург». За 5 років провів за «Колос» 134 матчі, в яких забив 18 м'ячів.

Особливо «врожайним» для центрального захисника видався сезон 2018/2019, коли Гавриш відзначився 11 голами у ворота суперників. Але голи для захисника не є основним показником – з першого сезону Гавриш демонстрував у команді лідерські якості, тому капітанська пов'язка була справою часу.

Головний тренер «Колосу» Ярослав Вишняк акцентував увагу на тому, що Гавриш у тренерському штабі команди аналізуватиме потенційних суперників, переглядатиме матчі й своєї команди, й опонентів. Також Віталій приділятиме увагу стандартним положенням та передаватиме свій досвід молодим гравцям.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.