Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Світоліна розповіла, як збиралася її нова команда

Еліна мала багато варіантів

Світоліна розповіла, як збиралася її нова команда
Інстаграм Еліни Світоліної

Найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про співпрацю з новим тренерським штабом.
 
«Якщо чесно, було багато різних варіантів. Десь місяць-півтора після закінчення сезону я думала про те, з ким мені хотілося б працювати. Не знаю, у кого як, але за моїми мірками я думала досить довго. З Гюнтером Бресніком я спілкувалася, тому що він тренує Гаеля. Коли я приїхала до Відня, де грав Гаель на турнірі ATP, я розмовляла з Бресником. Він мені радив якісь свої варіанти, сказав, що потрібно не поспішати і ухвалити тільки те рішення, з яким я буду на всі 100% згодна. Ті люди, з якими мені хотілося б спробувати попрацювати, були зайняті або ми з ними переговорили, але не було того розуміння моєї гри або тих моментів, з якими ми могли б погодитися. Тобто варіанти були, але якось усе не зросталося.
 
Бреснік завжди знаходився зі мною поруч і допомагав мені у 2021 році, дивився багато моїх матчів, ми на багато тем спілкувалися. Все склалося в одне, і я вирішила взяти його. Я бачила, яку роботу він виконує з хлопцями на Тенеріфе, де було дуже багато різних гравців. Також потрібно було знайти ще одного тренера, з яким я зможу їздити на турніри, який завжди буде зі мною в Турі і «зростеться» з Гюнтером, тому що в нього особливий підхід (сміється). Потрібна була людина, з якою буде взаєморозуміння і яка зможе влитися у команду. Якось мені прийшла думка про Андіса Юшку. Ми спілкувалися з ним на одному турнірі, не пам'ятаю, де, але мені прийшла ідея спробувати попрацювати з ним, чому б і ні. Він уже завершив співпрацю з Амандою Анісімовою, але я не знала, чи є в нього вже нова підопічна. Мій агент зателефонував Андісу, і ми ось так домовилися, що будуть пробні тижні на Тенеріфе, і так склалося досить добре. У це міжсезоння був зовсім інший підхід, ніж будь-коли, було зроблено багато роботи, тому подивимося, як усе складеться у 2022 році», – сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LeonidasB
Удачи тебе Эля в новом году, здоровья и красивых побед в финалах престижных и топовых турниров!
BadMan
Нічого нового.
З такими тренерами і підходами може скотитись до 4-5 десятки.
На мою думку,потрібні були радикальні зміни. Але,на жаль,не в цей раз.
AleksMih
«…люди, с которыми мне бы хотелось попробовать поработать … мы с ними переговорили … но не было ТОГО понимания МОЕЙ игры … » Те же фаберже , но в профиль. При таком кастинге смена Эндрю на Андиса не то чтобы бессмысленна, а как бы не во вред.
Александр Петухов
Менять, ломать свой стиль в таком возрасте...не знаю, возможно ли это. По моему, Элина просто подбирает тренера в своем стиле.