Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 сiчня 2022, 14:48
2854
2

Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт поділився очікуваннями від матчу АПЛ

| Оновлено 01 сiчня 2022, 14:48
2854
2
Арсенал – Манчестер Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 21 туру Прем'єр-ліги Англії «Арсенал» – «Ман Сіті».

«Початок 2022 року всім шанувальникам футболу дарує два найцікавіші протистояння представників лідируючого квартету АПЛ. Після матчу «Арсенал» - «Ман Сіті» наступного дня знову в Лондоні зіграють чинний переможець Ліги чемпіонів «Челсі» та надамбіційний «Ліверпуль». Що ж! Це справді Боксінг дей по-англійськи!

Ми всі чудово пам'ятаємо поразку «Арсеналу» від «Ман Сіті» з рахунком 0:5 у гостях. Це було 28 серпня у поєдинку першого кола. Після цього пішли розмови про зміну Артети на іншого фахівця. Але до місця припала двотижнева пауза, після чого «каноніри» змінилися в плані набирання очок та якості гри. Це дозволило їм стрімко увірватися до лідируючого квартету. Хоча, так, були у лондонців виїзні поразки від «Ліверпуля», «МЮ» та «Евертона».

Зараз «каноніри» штампують одну за одною перемоги, при цьому реально багато забиваючи. Але їм протистоїть колектив Пепа Гвардіоли, який впевнено лідирує за всіма показниками, який здобув десять поспіль перемог в АПЛ і який не збирається комусь дарувати очки. За такого насиченого графіка Пеп дуже розумно проводить ротацію футболістів, розподіляючи при цьому рівномірно ігрове навантаження з урахуванням конкуренції за багатьма позиціями. У недавньому матчі з «Брентфордом» не грали Стерлінг, Гюндоган, Марез, наш Зінченко, які, ймовірно, будуть задіяні на полі з перших хвилин у поєдинку з «Арсеналом».

А «Арсенал», безумовно, буде значно свіжішим за «містян», бо матч лондонців з «Вулверхемптоном» був перенесений на пізній термін. А «Сіті» 29 грудня грав із «Брентфордом».

Не можна забувати, що певний час Артета був асистентом Пепа в «Ман Сіті» і він досконально знайомий із філософією їхньої гри. Щоправда, у матчі першого кола це не допомогло. Але зараз інша ситуація. Арсенал дуже активний і агресивний особливо в атаці. Лондонці багато комбінують, маючи на це висококласних виконавців. Особисто я б відзначив Сака та Мартінеллі, які прогресують. Разом зі своїми партнерами вони наводять страх на оборону будь-якого суперника. А «Ман Сіті» і сам не проти поактивничати в атаці на шкоду обороні. Ми це бачили у другому таймі матчу із «Лестером». У «містян» був «прохідний двір» біля воріт, у зв'язку з чим було пропущено три м'ячі поспіль. Але добре, що матч їм удалося виграти з рахунком 6:3.

Так, я впевнений, що Пеп у матчі з «Арсеналом» внесе корективи, намагаючись діяти командно на оборону значно надійніше та різноманітніше. Хоча для багатьох це буде дивно, але найімовірнішою в цьому матчі мені бачиться результативна нічия. Сто відсотків, Арсенал не програє. «Каноніри» зараз у дуже хорошому тонусі», - сказав Грозний.

Матч «Арсенал» - «Ман Сіті» відбудеться 1 січня. Початок зустрічі – о 14:30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nomad
"Сто процентов, «Арсенал» не проиграет. "
Значит ничья?
Тогда давайте 4:4
limb0101
Сумно, Славко, сумно...