Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 04 сiчня 2022, 00:29
5371
1

Ромелу ЛУКАКУ: «Дуже сподіваюся, що повернуся до Інтера»

Форвард «Челсі» хоче знову грати у Серії А

| Оновлено 04 сiчня 2022, 00:29
5371
1
Ромелу ЛУКАКУ: «Дуже сподіваюся, що повернуся до Інтера»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ромелу Лукаку

Невдалі півроку у складі «Челсі» змусили бельгійського форварда Ромелу Лукаку мріяти про повернення до «Інтера», звідки він пішов улітку за 115 мільйонів євро:

«Я у нормальній фізичній формі, але я незадоволений ситуацією у «Челсі». Тухель вирішив грати з іншою схемою, але я не здамся і буду професіоналом. Я незадоволений ситуацією, але я не можу зараз здатися.

Думаю, що минулого літа все сталося не так, як мало… Я переживаю, що те, як я покинув «Інтер», клуб, як я спілкувався з фанатами, стався невчасно. Зараз той період, коли я можу поділитись своїми почуттями.

Я завжди казав, що «Інтер» знаходиться в моєму серці. Я знаю, що я повернуся до «Інтера», дуже сподіваюся. Я люблю Італію, хочу, щоб люди знали, що сталося насправді».

У нинішньому сезоні на рахунку Лукаку 7 голів та 2 асисти у 18 матчах за «Челсі» у всіх турнірах. 28-річний бельгієць виступав за «Інтер» у 2019-2021 роках. Раніше агент Лукаку вже натякав на повернення гравця до Італії.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
johndow
Такой большой и такой нытик… контракт улучшенный подмахнул, интеру рукой помахал - сиди и считай бабосики, правда, на лавке