Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 грудня 2021, 20:45
6058
9

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Чемпіонат України просто мертвий»

Відомий у минулому футболіст підбив підсумок календарного року

| Оновлено 26 грудня 2021, 20:45
6058
9
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Чемпіонат України просто мертвий»
ФК Минай. Михайло Кополовець

Колишній спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець оцінив силу чемпіонату України та привітав уболівальників із новорічними святами.

«Чемпіонат України просто мертвий. Якщо наші команди так погано виступають в єврокубках, то я вважаю, що рівень чемпіонату не дозволяє їм не те, що грати із сильнішими, а навіть не дозволяє обігрувати таких, як ми. Такого поняття як «клас» взагалі немає.

«Шахтар» міг з «Манчестер Сіті» грати, з «Ювентусом», з будь-якою командою. Зараз – просто катастрофа. Ті матчі, які я дивився в чемпіонаті, рівень – жахливий.

Бажаю вболівальникам у новому році багато цікавого футболу. Щоб футбол ріс, щоб їм було цікаво ходити на стадіон. Щоб не по 200 людей приходило. Пам'ятаю, як ми грали з «Карпатами». Приїжджала «Говерла» – приходило 20 тисяч глядачів. Приїжджав Луцьк – 20 тисяч. «Динамо» чи «Шахтар» – квитка не можна було купити за місяць. 

Бажаю, що все змінилося, щоб люди проходили на футбол з сім'ями, з дітками. Щоб ми всі були здорові, щоб всі побажання збувалися», – сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Не вопрос.Всех футболистов на завод на 12 тыс грн зарплаты.Дворниками в охраники игрузчиками и т.д.Обычные нужные профессии.
Чемпионат мёртвый?А то что футболеры получают минимум по 5 тыс зелёных и по полю ходят как ишаки то нормально?И вы хотите что бы на это мёртвое люди ходили забивали стадионы?Гонять вас нада сутками что бы мёртвые не были.
Dmytro Dmytro
Треба вболівальників НОРМАЛЬНИХ,а не нитіків!!! Щоб не нили,а ходили на футбол. Суджу по собі-вболіваю за команду 2 ліги і ходжу на їхні матчі і виїзда катаю... І не нию,як все погано,а відвідую стадіон!!!
trejd
Ты прав. Футбол мёртв.Болельщиков нет.Болеть не за кого.С Новым Годом !!!!
Gargantua
ну он в Білорусі і Молдові отримують менше, я не бачу щоб там рівень футболу був вище.
Scofield_Lincoln
А он ведь прав! 10 лет назад, на равных с Юве и Челси играли... С группы даже, с такими грандами выходили! А сейчас мечтаем, с 3 места в ЛЕ пробиться(
DidOk
Місько як було дурне, так ним і лишилось ...
Орлов Михаил
Нормальный гибридный футбол. Можно, вообще, виртуальный в сети проводить. Итог будет едентичным. А на еврокубки запускать индейцев, если кому интересна эта туфта... Героям слава!