Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2085
0

Владислав ВАЩУК: «Шевченко зміг збалансувати склад»

Фахівець – про нічию «Дженоа» з «Аталантою»

Владислав ВАЩУК: «Шевченко зміг збалансувати склад»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Шевченко

Екс-захисник збірної України та київського «Динамо» Владислав Ващук оцінив роботу Андрія Шевченка з «Дженоа», а також висловився про перспективи генуезців у майбутньому.

«Андрію Миколайовичу вдалося збалансувати той склад, який є у «Дженоа» на даний момент. Футболісти генуезької команди просто так м'яч не б'ють, вони його контролюють. По можливості, у «Дженоа» щось виходить. Коли я побачив гру форварда команди Екубана, я подумав, що цей хлопець повинен розкритися. Він непоганий форвард, по-спортивному нахабний. Поки що у нього не все виходить, але принаймні у кубковій грі з «Салернітаною» він забив переможний м'яч. У матчі з «Аталантою» «Дженоа» зіграв 0:0 і досяг результату. Обнадіює той момент, що очки взяті та команда грає. Але сьогодні складний період у генуезців.

З чемпіонською командою із зірками трохи легше було б працювати, ніж із тією, яка внизу турнірної таблиці. У перспективі «Дженоа» треба взяти когось. Сподіваюся, що лави генуезької команди поповнять класні футболісти. І сподіватимемося, що після зимового трансферного вікна «Дженоа» покращить свою гру.

Чи можуть у «Дженоа» перейти українці? Справа в тому, що там потрібно, щоб гравці мали європейський паспорт. Тому я не впевнений, що так легко перейти без європейського паспорта. Також є ліміт на легіонерів, фінансовий фейр-плей. Ще треба розуміти, який бюджет має «Дженоа». Керівництво генуезців проаналізує ситуацію та визначаться з подальшими планами клубу, а також з тим, як вони збираються виходити зі складної ситуації, щоб показати результати після зими.

Шевченко ще ніколи не витягував команду із дна турнірної таблиці. Це для нього досвід, і він стає сильнішим. Сподіваюся, що «Дженоа» дасть позитивний результат після зими. Але генуезцям треба поповнити свої лави класними футболістами», - сказав Ващук.

Читайте також: Андрій ШЕВЧЕНКО: «Довели, що можемо боротися за результат»

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.