Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 грудня 2021, 17:57
2257
1

Президент Дніпра: «У грі Санону кричали – чорний, їдь в Африку»

Валерій Кондратьєв звинуватив уболівальників «Хіміка» у проявах расизму

| Оновлено 24 грудня 2021, 17:57
2257
1
Президент Дніпра: «У грі Санону кричали – чорний, їдь в Африку»
ФБУ. Іссуф Санон

Президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв виступив і заявою, в якій повідомив, що під час матчу проти «Хіміка» (73:78) у рамках баскетбольної Суперліги гравця його команди Ісуфа Санона ображали на расовому ґрунті.

«У фан-секторі Южного знаходилася людина, яка навмисно расистськими гаслами зачіпала честь Санона. Це чули вболівальники Южного та судді. Це залишилося поза увагою.

Так, рефері у суддівських записках це зазначили, але вони не вивели цю людину, фанати «Хіміка» ніяк не відреагували, керівництво клубу ніяк не відреагувало.

З Южного не надійшло на адресу «Дніпра» жодних дзвінків із жалем, вибачте, що з'явилася людина, яка обзивала гравця. Під час гри він просто обзивав його «чорним», «їдь в Африку», «що ти сюди приїхав».

Я говорю так, як це було. Це була не одна людина, це була планомірна акція, щоб розхитати нерви нашого гравця. Одна людина з одного боку майданчика сиділа, друга, з такими ж гаслами, сиділа з іншого боку майданчика.

Тепер питання до федерації, як виходить, що минуло 3 дні з моменту, як гравця «Дніпра» та національної збірної обізвали расистськими словами і жодної реакції», - сказав Кондратьєв в інтерв'ю клубній прес-службі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
13_13
назвал его черным? президент БК «Днепр» считает что быть черным это оскорбление, что черные какие-то неполноценные люди? кажется президент БК «Днепр» расист.