Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 грудня 2021, 02:23
42785
97

Мальдіви: українська навала. Як футболісти УПЛ проводять відпустку

Добре пограли — саме час гарно відпочити

| Оновлено 24 грудня 2021, 02:23
42785
97
Мальдіви: українська навала. Як футболісти УПЛ проводять відпустку
Instagram. Валерій Бондар та Дар'я Бондар

Друга половина грудня — час законних відпусток для футболістів клубів української Прем'єр-ліги. Поки європейські першості продовжуються, у чемпіонаті України настає традиційна перерва. Пов'язано це, звичайно, не з лінощами команд, а з традиційно непростими українськими погодними умовами.

Більшість футболістів проводять відпустки в теплих краях, але ще далеко не всі гравці дісталися омріяних океанів і пальм.

Наприклад, 22-річний захисник київського «Динамо» Денис Попов 21 грудня зіграв весілля у Києві. На святі були присутні багато футболістів, які належать «Динамо», зокрема, Віталій Миколенко, Микола Шапаренко, Владислав Дубінчак і Богдан Лєднєв.

Втім, далеко не всі гравці «Динамо» були на весіллі Попова. Захисник Ілля Забарний відпочиває зі своєю дівчиною у теплих краях.

Взагалі, серед футболістів з УПЛ цієї зими дуже популярні Мальдіви. Мабуть, туди вирушила більша половина всіх гравців, які взагалі зважилися на подорожі за непростих коронавірусних часів. Райські острови зазнали справжньої української навали! Це пов'язано не лише з красою місцевої природи, а й з тим, що Мальдіви залишилися відкритими для туризму.

Наприклад, воротар «Динамо» Денис Бойко присвячує час катанню на сапборді.

А вінгер київської команди Віктор Циганков зважився на серйозний крок — на Мальдівах Циганков освідчився своїй дівчині Романі. Щасливиця не забула похвалитися гарним кільцем. Тож сезон весіль у «Динамо» навряд чи закінчений.

Серед футболістів донецького «Шахтаря» Мальдіви також неймовірно популярні. Популярні настільки, що туди приїжджають сім'ями з дітьми та домочадцями. Однією великою компанією відпочивають гравці «гірників» Тарас Степаненко, Сергій Кривцов та Микола Матвієнко. З ними і Юлія Пятова, дружина воротаря Шахтаря Андрія Пятова, разом із дітьми. Сам Андрій чомусь поїхати не зміг.

Відпочиває на Мальдівах зі своєю красунею дружиною Дар'єю і 22-річний захисник «Шахтаря» Валерій Бондар. І якщо Валерій викладає фото з відпустки нечасто, то Дар'я публікує свіжі знімки десятками.

А ось 20-річний воротар «Шахтаря» Анатолій Трубін не розлучається зі спортом навіть під час відпустки на Мальдівах. У «послужному списку» голкіпера — гольф, міні-футбол та теніс. Щоправда, при цьому сам Анатолій пише, що його серце навіки віддане футболу.

Несподіваними новинами поділився 19-річний український хавбек «Шахтаря» Георгій Судаков, який, заради різноманітності, поїхав до Домініканської Республіки. По-перше, футболіст нещодавно освідчився своїй дівчині Єлизаветі. По-друге, виявилося, що Єлизавета вагітна. І перебуває далеко не на ранньому терміні. Головне, що пара виглядає дуже щасливою.

Ізраїльський вінгер «Шахтаря» Манор Соломон вибрав для відпустки Дубай.

Українські футболісти Сергій Болбат та Владлен Юрченко, які першу частину сезону провели в «Десні», також вирішили позасмагати в Дубаї. При цьому другу частину сезону обидва гравці, ймовірно, почнуть в інших клубах. Юрченко вже розірвав угоду із «Десною». Болбат, контракт якого належить «Шахтарю», може достроково повернутися до донецького клубу.

24-річний форвард «Дніпра-1» та збірної України Артем Довбик разом із дружиною також насолоджується заслуженим відпочинком на Мальдівах. Ще б пак, адже Довбик став найкращим бомбардиром першої частини УПЛ, на його рахунку 14 забитих м'ячів.

А візит до теплих країв 21-річного грузинського півзахисника «Чорноморця» Георгія Цітаішвілі вже добіг кінця. Звичайно ж, футболіст, чий контракт належить київському «Динамо», ніжився на сонечку теж на Мальдівах.

Відпустка футболістів УПЛ, яка здається такою довгою, промайне дуже швидко. Вже в середині січня більшість клубів розпочнуть активну підготовку до другої частини сезону. Попереду дуже важкі збори, десятки тренувань та безліч контрольних матчів. Але поки що у футболістів — лише сонце, вода і всепоглинаючий релакс. Адже грамотне відновлення відіграє анітрохи не менш важливу роль, ніж правильні навантаження.

P.S. І радісна звістка в сім'ї 30-річного півзахисника «Динамо» та збірної України Сергія Сидорчука — подружжя чекає на поповнення. Сидорчуки вже мають трьох дітей — Кіра (6 років) та 4-річні близнюки Ніколь та Микита.

Відпочиває пара, звісно ж, на Мальдівах.

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Алавес – Жирона – 2:2. Як Довбик та Циганков віддали асисти. Відео голів
Футбол | 11 травня 2024, 00:50 0
Алавес – Жирона – 2:2. Як Довбик та Циганков віддали асисти. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 35-го туру Ла Ліги 2023/24

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Коментарі 97
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Brian
Самое интересное что по-настоящему сильные футболисты которые чего то добились в футболе проводят отпуск в своей стране с семьёй, тратят деньги на благотворительность. А это говно кривоногое, которое по мячу толком попасть не может и просрало всё что только можно просрать отдыхает на Мальдивах, Сейшелах, Дубаях и прочих заслуженных курортах. Вот он....совковый менталитет во всей красе.
Роман Романченков
Так повинні відпочивати педагоги, лікарі та шахтарі, а не, приносячі суспільству ніякої користі, футболісти (та ще й такі "потужні").
В переліку вищевказаних професій свою не назвав...
jktu53
Це був д-у-у-у-же важкий сезон. Найгірший за 20 років. Умаялись бідолаги . Тепер можна і відпочити і подражнити лохів які їм платять бабло.
Andriy Zimich
Після вдалого виступу у ЛЧ можна і гарно відпочити...
yuriy_kent
Устали они, а стыдно мне. А люди играют, через два дня, на третий. А эти гавнари только и умеют что фото делать.
Palyc
Мы один раз в год ждем результата, а они дважды Мальдивы.
Argon
Не дратуйте народ. Не всі можуть собі дозволити Мальдіви і тд. Покажіть, як жертвуєте на важко хворих, травмованих,відкриваєте школи, даруєте лікарням обладнання. Вибилися з сірої маси, скромнішими будьте
udman1111
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Ц
Зачем писать и показывать фото как отдыхают эти деревянные буратины.
Которые по полю пешком проходили весь.
год. У них нет ни силы воли ни старания ни преданности к клубу и болельщикам. Они не рвут жилы чтобы победить, прославить клуб, страну. Они закончат играть в футбол и о них никто не вспомнит.
Если бы они боролись на поле за каждый квадратный метр, никто бы им слова плохого не сказал а так халявщики!
nick07
в принципі у кожного зарплата дозволяє такий відпочинок (хіба що "біла" навряд чи)
але, як пишуть деякі дописувачі, дійсно правда що навряд чи з такою грою вони заслуговують тих грошей що їм платять.
Так що можна зробити висновок що чим гірше і позорніше грають, тим крутіший відпочинок демонструють у соцмережах (і що примітно що жодного легіонера не помічено на екстра-курортах, при всіх нюансах, але Дубай і Мальдіви то трохи різні курорти) .
а он де Пену взагалі на ранчо зазнімкували.
Алекс Морган
Мальдивы мне нравятся?!
Мальдивы мне нравятся?!
Х..й без соли доедаю, Мальдивы мне нравятся
Айвенго
Парадоксальна країна. Більшість населення ледь зводить кінці з кінцями. Також одні мерзнуть в окопах на Донбасі, ризикуючи отримати кулю в голову, інші гріються на Мальдівах, не вміючи забивати іменитим клубам голи ...
Viktor Tarator
і нафіга нам такі новини ,дивитись як всяке сміття відпочиває не уміючи грати в футбол
Maximus Incognitos
Есть такое понятие: «скромность украшает человека». Но это не про героев этой новости. Помню, как в прошлом году наши футболисты по традиции штурмовали Мальдивы. В это же время Коля Шапаренко поехал и проведал своего первого тренера Николая Павлова и отдал ему дань уважения. Это был поступок, а не понты
kadaad
Везде обделались, получили ни чем не заслуженные зарплаты и со спокойной совестью на гулянки. Реально противно на это смотреть!
Serhii P.
Наскільки я розумію, є якийсь каталог, по якому футбольори вибирають ескортниць?
Jumanji_8841
зачем еще напрягаться и играть, бабло и так капает (и неплохое)
страна дураков
Mykhailo Orlovskyi
Годі вже ворожнечу розпалювати в раздовбоній країні!
Віталій Ткачук
Байдуже де вони відпочивають. Бісить те, що після тих Мальдів, вони втягуються в сезон аж до квітня. Правда в цьому році перестрахуватися: всі дружно вилетіли з єврокубків.
Коты_Леона
Ми за це все заплатили! Урраа