Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 грудня 2021, 21:29
3124
0

Атлетік – Реал Мадрід. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чи зможуть «вершкові» реабілітуватися за недобір очок у домашньому матчі з «Кадісом»?

| Оновлено 22 грудня 2021, 21:29
3124
0
Атлетік – Реал Мадрід. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 22 грудня, у Більбао на стадіоні «Сан-Мамес» відбудеться матч 21-го туру іспанської Прімери, в якому «Атлетік» прийме мадридський «Реал». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:30 за Києвом.

«Атлетік»

 

Команда Марселіно Гарсія Тораля займає 9 позицію в турнірній таблиці іспанського чемпіонату. Після 18-ти проведених поєдинків у неї в активі 24 очки. Їх сформували 5 перемог та 9 нічиїх при 4 поразках. За показником невдач «баски» ділять у Прімері 3-6 місця.

У попередньому матчі сезону «Атлетік» вдома обіграв «Бетіс» - 3:2. Ця перемога дозволила команді закрити невдалу серію з 8-ми матчів без перемог. Втім, при всьому негативі цієї низки ігор, до неї увійшли лише три поразки, ще п'ять ігор завершилися внічию.

Якщо взяти успіхи у рідних стінах, то у «Атлетіка» нині по Прімері 11-й результат. У 9-ти домашніх матчах він набрав 14 очок (4 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки). Крайня домашня гра – переможна з «Бетисом», про що вже згадувалося. А до цього «червоно-білі» мали серію з трьох зустрічей на «Сан-Мамесі» без перемог – 2 поразки, 1 нічия.

«Реал» Мадрид

 

Підопічні Карло Анчелотті одноосібно лідирують у чемпіонаті Іспанії. У 18-ти поєдинках вони набрали 43 очки, що на шість пунктів більше, ніж у «Севільї», але у «нервіонців» є у запасі одна гра. У 13-ти поєдинках «вершкові» перемогли, 4 рази зіграли внічию та зазнали однієї поразки.

Єдина поки що невдача мадридців у Прімері-2021/2022 датована 3 жовтня та сталася на полі «Еспаньола» – 1:2. З того часу «Реал» має серію з десяти поєдинків без осічок – 8 перемог, 2 нічиї. У крайньому на сьогодні матчі «галактикос» на своєму полі не зміг обіграти «Кадіс» (0:0), зумівши здобути тотальну ігрову перевагу над суперником.

Якщо згадати успіхи «Реала» поза рідним Мадридом, то він також є лідером цьогорічного іспанського чемпіонату. У 9-ти виїзних матчах хлопці Анчелотті здобули 7 перемог і по одному разу зіграли внічию та програли.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Реал» Мадрид у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 2.17 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Атлетік»: Агеррісабала - Леке, Альварес, Нуньєс, Баленсіага, Ніко Вільямс, Венседор, Дані Гарсія, Муніаїн, Іньякі Вільямс, Рауль Гарсія.

«Реал» Мадрид: Куртуа - Лукас Васкес, Мілітао, Алаба, Менді, Кроос, Вальверде, Камавінга, Азар, Вінісіус Жуніор, Бензема.

22 грудня, середа

«Атлетік» - «Реал» Мадрид
Більбао. Стадіон «Сан-Мамес». 22:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 0:1

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.