Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 21 грудня 2021, 22:01
3573
3

Дженоа - Аталанта. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на матч 19-го туру Серії А

| Оновлено 21 грудня 2021, 22:01
3573
3
Дженоа - Аталанта. Прогноз на матч Андрія Воробея
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 19-го туру італійської Серії А «Дженоа» – «Аталанта».

«Не хочу нікого критикувати, але «Дженоа» зараз перебуває у поганому стані. Андрій Миколайович прийняв генуезців не у найкращі для клубу часи. Рівень футболістів «Дженоа» набагато слабший за тих, які виступають за «Аталанту». Також генуезці мають травмованих футболістів. Але побачимо, як буде далі.

Зараз «Аталанта» виглядає мобільнішою, більш ігровою. Гасперіні багато років будує гру цієї команди. І в цьому поєдинку буде перевага команди із Бергамо. Звичайно, «Аталанта» багато пропускає, але «Дженоа» має проблеми із забитими м'ячами. Також генуезці дуже багато пропускають майже у кожній грі. Швидше за все, Аталанта виграє у Дженоа і, напевно, впевнено.
Голи будуть у цьому матчі однозначно. Команда Гасперіні добре грає на атаку, швидко доставляє м'яч у чужий штрафний майданчик. У «Аталанти» є добрі виконавці, які мають добрий удар. Тут слід виділити і того ж Маліновського, який на ворота завжди націлений. Голи будуть. Питання лише, скільки голів буде. Але голи будуть однозначно.

Чи заб'є в цьому матчі Маліновський? Не зрозуміло. Питання, чи вийде Маліновський у старті на цей поєдинок? Гасперіні постійно робить ротацію складу. А чи зможе віддати гольовий пас? Однозначно! Це той футболіст, який вигадує на полі якісь нестандартні рішення та робить нестандартні дії. Він може знайти нападаючого і віддати пас. Маліновський ковдру на себе не тягне. У «Аталанти» є хороші нападники, яких Руслан періодично знаходить і намагається видати їм гольові передачі», - сказав Воробей.

Матч «Дженоа» – «Аталанта» відбудеться 21 грудня. Початок зустрічі о 21.45.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
griznik53
Швидше за все, Аталанта виграє у Дженоа і, напевно, впевнено. Що не ясно?
Leon LeGa
Ну а где же сам прогноз? "Голы будут, выйдет ли Малиновский..." - это просто ни о чем.