Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 21 грудня 2021, 22:15
2425
3

Севілья – Барселона. Прогноз та анонс на матч Ла Ліги

Каталонці продовжують спроби вибратися з кризи

| Оновлено 21 грудня 2021, 22:15
2425
3
Севілья – Барселона. Прогноз та анонс на матч Ла Ліги
Getty Images/Global Images Ukraine

«Севілья» та «Барселона» завершать свій календарний 2021 очною зустріччю на «Рамон Санчес Пісхуан». Команди зіграють перенесений матч четвертого туру чемпіонату.

«Севілья»

Перша половина цього сезону для «Севільї» вийшла неоднозначною. У Лізі чемпіонів команда не зуміла вийти з, мабуть, найлегшої групи турніру, і знову вирушила до своєї улюбленої, але менш статусної та грошової Ліги Європи.

Натомість виступи команди Хулена Лопетегі у Ла Лізі перевершують усі очікування. Поки «Атлетіко» та «Барселона» буксують, саме «Севілья» утвердилася у статусі головного переслідувача «Реала» у турнірній таблиці. І перемога у матчі з «Барселоною» може дозволити команді наблизитися до лідера на відстань лише 3 очок – можна навіть помріяти про чемпіонство.

Тим більше, що зараз «Севілья» у чудовій формі. Після поразки від «Реала» наприкінці листопада підопічні Лопетегі здобули три поспіль перемоги в Ла Лізі, причому над дуже непростими суперниками: «Вільярреалом», «Атлетіком» з Більбао та «Атлетіко» Мадрид. Команда явно на хорошому ходу, питання лише в тому, чи вистачить бензину на матч із «Барселоною» з огляду на такий складний календар останнім часом.

У цьому є великі сумніви, про що свідчить і кадрова ситуація у команді. Травмовані Сусо, Маркус Акунья, Олівер Торрес, Ерік Ламела та Хесус Навас, під питанням також участь у матчі Юссефа Ен-Несірі.

«Барселона»

«Барселона» у свою чергу проводить один зі своїх найгірших сезонів у 21-му столітті. Каталонці програли «Бенфіці» боротьбу за друге місце у Лізі чемпіонів і тепер уперше у своїй історії зіграють у Лізі Європи.

А у чемпіонаті команда виступає так, що ризикує взагалі залишитися без єврокубків на наступний сезон. Принаймні зараз каталонці йдуть за межами зони єврокубків, хоча перемога в матчі з «Севільєю» може дозволити їм одразу наздогнати четверту команду чемпіонату, скромний «Райо Вальєкано».

Але здобути цю перемогу буде непросто. Призначення на посаду головного тренера Хаві поки що бажаного ефекту каталонцям не дало. «Барселона» продовжує регулярно втрачати очки: у грудні трапилися і домашня поразка 0:1 від «Бетіса», і виїзна нічия 2:2 зі скромною «Осасуною».

Як і у «Севільї», кадрових проблем у «Барселони» достатньо. Травмовані захисники Серхі Роберто та Сержіньо Дест, юний лідер півзахисту Педрі, а також форварди Мартін Брейтуейт, Ансу Фаті та Мемфіс Депай.

Історія зустрічей

Майбутній матч між «Севільєю» та «Барселоною» стане вже 155-м між цими командами у Ла Лізі. Перевага, звичайно ж, на боці каталонців – 84 перемоги проти 36. Ще 34 матчі завершилися внічию. Різниця голів - 315-192, також на користь «Барселони».

Прогноз на протистояння

Букмекери у майбутньому матчі віддають невелику перевагу «Севільї». Ми вважаємо, що господарям під силу як мінімум не програти. Наша ставка - 1Х, коефіцієнт 1,38.

21 грудня, вівторок

«Севілья» - «Барселона»
Севілья. «Рамон Санчес Пісхуан». 22:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину
Хокей | 18 квітня 2024, 16:46 11
ЧС з хокею U-18. Україна у напруженому матчі обіграла Угорщину

Українські хокеїсти закинули 7 шайб

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pol-55
На безриб*ї...треба глянути що там в Ла Лізі.