Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
4326
9

Аталанта готова продати Міранчука до Дженоа за 16 млн євро

Андрій Шевченко хоче підсилитись російським футболістом

Аталанта готова продати Міранчука до Дженоа за 16 млн євро
Getty Images/Global Images Ukraine. Олексій Міранчук

Гравець збірної Росії та «Аталанти» Олексій Міранчук може попрацювати під керівництвом українського тренера Андрія Шевченка у «Дженоа».

Як повідомляє джерело, «Аталанта» готова продати 26-річного футболіста за 16 млн. євро. Водночас у «Дженоа» вважають цю суму надто високою. Тож замість Міранчука клуб може придбати півзахисника «Мілана» Саму Кастільєхо.

Міранчук перейшов до «Аталанти» з «Локомотива» у вересні 2020 року. Цього сезону він провів 10 матчів, у яких забив гол і віддав гольову передачу.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Зовсім Шева здурів? Чи качки летять? Оборона - дно, а він за пасажира, якому ціна 3-4 млн. в базарний день, хоче заплатити 16?).
fedd1979
Міранчука купили за 14,5 млн євро в якості перспективного футболіста, який феєрив у Росії, за 14,5 млн євро. Продати його хочуть за 16 млн в якості лавочника, який за півтори року в "Аталанті" нічого не добився (Маліновський за цей час все встиг назабивати купу голів і в купі матчів стати найкращим гравцем + кращим гравцем Серії А після постковіду за різними рейтингами). А не наїлися маку? Так можна продати лише в Росію, Туреччину і колись в Україну. Тепер ще найшли багатенького "Дженоа"/ Буратіно. І хтось ще мінусіє і порівнює з Довбиком. За Довбика, мабуть, і половини не дадуть
Mac_Gyver
Довбик круче.
fedd1979
Анекдот ))) Купили за солідні гроші людину, яка за півтори роки не змогла довести майже нічого, і прагнути продати її майже за ті самі гроші - афера. Але попередній допис про Довбика - теж пердок в нікуди. Причому тут Довбик?
Westwood.
все по факту тип пришёл в команду и думал он в основном составе
в итоге проиграл конкуренцию причём её вообще не было это не его уровень
- * -
Ну да. Сообщали что Миранчук никак не выучит итальянский и английский. А с Шевой ему будет просто.