Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 грудня 2021, 21:26
24383
41

Де Дзербі просить Шахтар купити вінгера, що належить Челсі

Італійцю сподобався Кенеді, який нині виступає за «Фламенго»

| Оновлено 19 грудня 2021, 21:26
24383
41
Де Дзербі просить Шахтар купити вінгера, що належить Челсі
Getty Images/Global Images Ukraine. Кенеді

Донецький «Шахтар» виявляє зацікавленість у послугах 25-річного лівого вінгера «Фламенго» Кенеді, контракт якого належить «Челсі», а у Бразилії він виступає на правах оренди.

Підписати Кенеді керівництво «гірників» особисто попросив головний тренер команди Роберто Де Дзербі. Після цього «Шахтар» зв'язався із «Челсі» щодо купівлі бразильця, але з «Фламенго» поки не контактував.

«Фламенго» орендував Кенеді до липня наступного року, заплативши в серпні «Челсі» 500 тисяч євро. Також у договорі між клубами міститься опція, котра дозволяє бразильцям викупити контракт вінгера будь-якої миті, поки діє орендна угода, за 10 мільйонів євро.

Кенеді провів у Бразилейрао-2021 14 матчів за «Фламенго», переважно виходячи на заміни. Забив 1 м'яч і віддав 1 результативну передачу.

«Челсі» підписав Кенеді у серпні 2015 року з «Флуміненсе» за 8 мільйонів євро. З того часу бразилець відіграв 27 матчів за «синіх» у всіх турнірах, записавши на свій рахунок по 3 забиті м'ячі та асисти.

В останні роки лондонський клуб вважає за краще віддавати Кенеді в оренду. У такому статусі бразилець уже встиг пограти за «Вотфорд», «Ньюкасл», «Хетафе» та «Гранаду».

Оціночна вартість Кенеді на Transfermarkt складає 7 мільйонів євро. Його контракт із «Челсі» закінчується влітку 2023 року.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Де дзерби вижу чертяка мутная ещё та.
Присосался к баблу и шлак разный подгоняет шахте
Trollface
Дров много накупили, а результата ноль.
roman_kros
Чесно, смішно. Ледве не в кожному матчі їх розрізають через центральну зону ледь не кожен, хто хоче, а їм потрібен ще один вінгер
FunnyCat___
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
С Новым годом!⚒
Какие проблемы? Если надо, то Ахметов обещал, что купит. Вот только сначала страну спасёт от февральских морозов, пригонит ещё 10-20 кораблей с углём, пока ЕС и ОПЗЖ между собой воюют и со Слугами. А потом и до футбола руки дойдут. Жила бы Родина!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Korvus Grot
Зачем такой медленный игрок Шахтеру вообще непонятно. Я все ещё помню как играл Генрих Мхитарян, этот доходяга в подметки Генриху не годится.