Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 грудня 2021, 12:14
293
0

Стратегія Далласа у ставках на футбол

Стратегія Далласа: суть підходу у ставках на футбол

| Оновлено 18 грудня 2021, 12:14
293
0
Стратегія Далласа у ставках на футбол

Футбол залишається найпопулярнішим видом спорту. Правда, романтики нарікають, що зараз дуже багато в ньому "заточено" на результат. І навіть команди з блискучим набором групи атаки вважає за краще грати прагматично, обмежуючись перемогою в 1 гол. Але й на цьому можна, постраждавши у плані видовища, заробляти. Експерти пропонують застосовувати до поєдинків "Стратегію Далласа".

Суть методу

Цей підхід до ставок ще називають "стратегією меншого тотала". Вона розрахована на те, щоб упіймати "валуйну" ставку на те, що один із супротивників не заб'є в рамках зустрічі. Звичайно ж, як правило, він застосовується до поєдинків, де чітко простежується явний фаворит (як варіант, досліджувати пари, де на одну з команд ставка на перемогу дорівнює приблизно 1,6) та беззастережний аутсайдер. І вибирається менший коефіцієнт саме на останнього.

Досвідчені футболісти рекомендують розміщувати ставки у режимі "live"

Звичайно, можна більш-менш чітко передбачити, що в певних зустрічах буде не тільки перемога сильнішого - андердог ще й забити своєму супротивникові не зможе. І в рамках "прематчу" індивідуальний ТМ, звичайно, більш привабливий. Але експерти вважають, що краще утриматися від поривів пожадувати і, по можливості, перевірити свої висновки з тим, як покаже себе слабкіший клуб на стартовому відрізку матчу. Якщо в перші чверть години у нього не було ударів по воротах, як мінімум, підготовлених, не вдавалося подавати кутові, якщо фаворит впевнено контролює м'яч, ймовірність того, що андердог так і не заб'є нічого, або обмежиться 1 голом, зростає. Бажано "впіймати" ІТМ 1,0, поки той не впав нижче 1,4, а то й подумати про парі на ІТМ0,5, адже там може бути і 1,8, і навіть 2,0.

Радять брати малорезультативні ліги

Вистачає таких чемпіонатів, де перший гол і стає, як правило, вирішальним. Це може бути щось на кшталт румунського чемпіонату чи Перша ліга України. Але, наприклад, в Іспанії та Франції теж не дуже дбають про видовищність. Головне - не ризикувати і використовувати надійні стратегії ставок. До таких відносять насамперед старий добрий флет, причому його застосовують навіть тоді, коли коефіцієнти не високі.

Ставка не позбавлена ризику

Найнебезпечніше, що може статися – це розслаблення лідера. Недаремно застосовується такий футбольний термін, як гол престижу. Якщо сильніший клуб наколотить голи, він може зменшити оберти і дозволити аутсайдерам відповісти 1-2 м'ячами, якщо це не завадить спільній перемозі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 24 квітня 2024, 17:24 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.