Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 18 грудня 2021, 17:41
2325
1

Аталанта – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 18 грудня 2021, 17:41
2325
1
Аталанта – Рома. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 18 туру італійської Серії А «Аталанта» – «Рома».

«Майбутні два тури в італійській Серії А перед різдвяними святами обіцяють бути дуже цікавими та інтригуючими як для фанатів, так і для команд. Кожен вирішує свої завдання.

«Аталанта» нашого Руслана Маліновського зараз перебуває на третьому місці слідом за двома міланськими командами. За попередні два місяці бергамаски лише двічі поступалися. Вони програвали з рахунками 2:3 у матчі Серії А «Мілану» та у поєдинку Ліги чемпіонів «Вільярреалу». Саме ця поразка від іспанців порушила плани команди Гасперіні. Замість продовження боротьби у Лізі чемпіонів «Аталанта» у лютому гратиме у Лізі Європи з «Олімпіакосом».

А сьогодні команда з Бергамо гратиме з командою Моурінью – іменитою «Ромою». Зазначу, що у Серії А команда Гасперіні виграла шість матчів поспіль. При цьому вони обіграли в гостях «Ювентус», «Наполі» та «Верону».
«Рома», перебуваючи на сьомому місці, відстає вже на 12 очок за втраченими від «Інтера». Римляни грають нерівно та нестабільно. Судіть самі!

«Джаллороссі» з рахунками 2:3 програли «Вероні», «Венеції» та «Лаціо». По 0:1 вони поступилися «Венеції» та «Болоньї». Також «Рома» програла 1:2 «Мілану» та 0:3 «Інтеру». Судіть самі! Сім поразок, у трьох із яких вони пропускали по три м'ячі. Не можна не відзначити і вісім пропущених м'ячів у матчах із норвезьким чемпіоном «Буде-Глімтом», що говорить про відсутність у команди Моурінью ігрового балансу.

«Аталанта» на сьогоднішній день виглядає значно солідніше та впевненіше. Вона грає творчо, отримуючи при цьому насолоду від філософії атакуючого футболу. Бергамаски багато створюють, красиво комбінують, проводять якісну ротацію складу.

Тому я в цьому матчі «Аталанту» бачу фаворитом. Тому що Мюріель, Сапата, Маліновський, Пашаліч, Ілічич та їхні партнери можуть своїми діями довести до голів перевагу «Аталанти» у цьому поєдинку. Потім бергамаски їдуть до команди Андрія Шевченка «Дженоа». Я схиляюся до того, що Аталанта продовжить боротьбу за Скудетто», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Рома» відбудеться 18 грудня. Початок зустрічі – о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Рома є Рома. А. Аталната-це яе Лейпциг в Німеччині чи Лестер в Англії....