Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 14:02
71
0

Ставки на теніс: які нюанси потрібно враховувати?

Які моменти варто враховувати в ставоках на теніс?

| Оновлено 17 грудня 2021, 14:02
71
0
Ставки на теніс: які нюанси потрібно враховувати?

Упродовж десятиліть теніс зберігає свою популярність. Цінують його і азартні гравці – достатньо є аргументів на користь того, що саме на гру з ракеткою робити успішні ставки простіше, ніж інші популярні види спорту. Але при цьому все одно вистачає факторів, які обов'язково слід враховувати, готуючи свою "тенісну" ставку

Не всім дається так просто перехід з одного покриття на інший

Практично кожен тенісист (і тенісистка) має своє "коронне" покриття. І, вивчаючи історію протистоянь якоїсь пари, варто враховувати цей фактор. Той, хто вигравав на ґрунті, може програвати на харді і навпаки. Крім того, більшість спортсменів зі складнощами переходять на нове покриття, і це негативно позначається на їхній формі. Саме з тим, що низка тенісистів банально не встигають адаптуватися до нових умов, і пов'язують традиційну велику кількість сенсацій на легендарному "Вімблдоні".

Не всім зручно працювати у парі

Є тенісисти, що добре взаємодіють один з одним на корті, і в цьому розряді беруть трофеї. Але при цьому вони не досягають висот в одиночному розряді. І навпаки, ті зірки, які солують по одному, далеко не обов'язково будуть успішними, коли вийдуть удвох.

Слід дізнаватися про нюанси кожного конкретного корту.

Є цьому безліч прикладів. Дубаї славляться "швидкими" кортами, на якому є свої "фахівці", що виграють найчастіше. А, наприклад, у Штутгарті досі використовуються металеву стрічку на кордонах, і є ті майстри, які вміють цим користуватися, "вицілюючи" ці стрічки і сподіваючись, що потрапивши в них, м'яч непередбачено поміняє свою траєкторію.

Обов'язково потрібно враховувати фактор мотивації

Як правило, особливо намагаються виграти на батьківщині. Де ще трибуни налаштовані доброзичливо. Також кожен тенісист має свої улюблені турніри, або ті, які він вважає більш престижними. А на деякі, навіть приїхавши - від обов'язків за контрактом не відмахнутися, - гравці все одно намагаються заощаджувати сили для того, щоб приїхати "свіжими" на наступне, важливіше протистояння.

Факторів ще дуже багато

Це і погода, і можлива втома, та інші фактори, яких десятки та сотні. У результаті все ж таки потрібно визнати, що теніс не такий вже й простий, що у нього є чимало своїх "підводних каменів". Але, виробивши власну методику та зрозумівши нюанси, все одно можна, як і тисячі інших гравців, заробляти на ставках, присвячених "грі аристократів".

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.