Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 13:52
120
0

Нюанси бейсболу як виду спорту та ставок на нього

Нюанси ставок на бейсбол, особливості виду спорту

| Оновлено 17 грудня 2021, 13:52
120
0
Нюанси бейсболу як виду спорту та ставок на нього

З Північної Америки прийшло чимало цікавих та популярних видів спорту, досить згадати баскетбол із хокеєм. А ось бейсбол, незважаючи на популярність, залишається екзотикою. Але популярна в США гра стала приводом для того, щоб букмекери, особливо міжнародні, пропонували широкі та докладні лінії на події, особливо MLB. І поступово навіть у нашому регіоні азартні гравці почали користуватися цим. Що це за спорт і як на нього ставити.

У бейсболу чимало своїх нюансів

Це командний вид спорту – на полі одночасно перебувають по 9, іноді 10 гравців. Поле розбите на 9 інінгів - саме в їх рамках по черзі суперники захищаються та нападають. Змінюються вони сторонами після того, як три гравці виводяться з гри. Для перемоги потрібно зробити найбільше "ранів" після 9 інінгів. Час не фіксований - буває не раз, що гравці в атаці проводять кілька годин. В основному це сезонний вид спорту, в MLB грають влітку - до речі, саме тоді, коли в більшості інших провідних видів спорту пауза.

Нюанси ставок на бейсбол

Не може бути нічийного результату. Якщо потрібно, призначають додатковий іннінг. Тобто простіше вгадати результат - вибирається між двома, а не трьома варіантами. І при цьому котирування в основному високі - у бейсболі рідко є зовсім відверті аутсайдери, у MLB, наприклад, фаворити виграють не більше 60%. Щоправда, це говорить і про непередбачуваність цього турніру.

Дуже важливу роль відіграє пітчер. Його вважають головним диспетчером клубу. І багато букмекерів просто закривають лінію і повертають ставки не розіграними, якщо виявляється, що основний пітчер одного з супротивників вибуває і точно пропустить гру. Для аналізу показників цих бейсболістів навіть створили спеціальний показник, ERA (і кількість пробіжок). Втім, також важливий і кетчер - той, хто ловить м'ячі, спрямовані пітчером, утворюючи своєрідний дует.

Не варто забувати і про стандартні фактори: результати, особливо останні матчі, наскільки щільним є календар кожного, чи всі гравці готові і чи є травмовані, чи давно працює тренер і який його авторитет.

Переваги та недоліки ставок на бейсбол

До плюсів заносять чималий вибір подій, широкий розпис у провідних букмекерів, а також доступність ресурсів для аналізу – особливо при знанні англійської. Також, як згадувалося, коефіцієнти зазвичай високі. Недоліки в тому, що основні ігри відбуваються в США, тобто найчастіше вночі. Це об'єктивно ускладнює ігри у "лайві"

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 9
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.