Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 13:54
189
0

Модель 1-2-3 для ставок на точний рахунок

Модель ставок на точний рахунок у футболі

| Оновлено 17 грудня 2021, 13:54
189
0
Модель 1-2-3 для ставок на точний рахунок

Досвідчені гравці нерідко вибирають для своїх парі варіанти з "точним рахунком". Безумовно, його точно передбачити навіть до одного конкретного футбольного поєдинку. Але потрібно максимально виключити вплив випадку - і, отже, потрібна повноцінна, продумана стратегія. Така, як модель "1-2-3", досить ризикована і потребує підготовки, але за належної підготовки здатна приносити великий і швидкий дохід.

За цією моделлю використовується не найрезультативніший поєдинок

В ідеалі це гра з чемпіонату, де не так багато забивають клуби один одному. До того ж, ще й зустріч між командами, що не особливо сильні в атаці, але добре захищаються. Щодо обраної зустрічі, відбираються для підсумкових парі 10 маркетів. Кожен використовують свої, але, як правило, вони охоплюють діапазон від 2-0 на користь команди "А" і до 2-0 на користь команди "Б", з урахуванням усіх проміжних нічиїх (2-2, 1-1 та 0- 0), а також додається ще 1 будь-який інший результат. Втім, все одно потім відсіваються зайві, залишивши лише півдюжини тих варіантів підсумкового рахунку, що виглядають максимально реалістичними.

Вибрану для парі суму ділять на 6 результатів

Причому гроші діляться у різних пропорціях. На найбільш ймовірний, з погляду гравця, точний рахунок визначається 30% від загальної суми. Наступні 2 результати, трохи менш ймовірні, отримують по 20 відсотків від грошей на кожен. На 3 точні рахунки, що залишилися, виділяється по 10%. У результаті виходить шість ставок. Як правило, коефіцієнти на будь-якій з них перевищує позначку 5-5,5, а деякі варіанти - і вище. У результаті Беттор має шанси залишатися "у плюсі". Так, якщо 30% банку, наприклад, 300 доларів, вдало буде поставлено на рахунок з коефіцієнтом 5,5, то в результаті буде отримано 1650 доларів, а чистий прибуток складе +65% банку. І це буквально за 1 футбольний поєдинок фактично за 90 хвилин.

У стратегії вистачає недоліків

Часто трапляється, що спосіб "1-2-3" показує малу ефективність. Проблема в тому, що прохідність має становити не менше позначки 50 відсотків. Інакше гравець показуватиме "мінус", а якщо невдала серія затягнеться на 3-4 такі парі, то і банк буде спустошений. Втім, для цього потрібно просто максимально ретельно готувати свої парі, вибираючи ігри не навмання, а на підставі ретельного аналізу.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.