Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 12:43
74
0

Підготовка ставки на футбол: перші етапи

Етапи підготовки до ставок на футбол

| Оновлено 17 грудня 2021, 12:43
74
0
Підготовка ставки на футбол: перші етапи

Розміщення ставки чимось схоже на айсберг. Сам клік на вибраному варіанті на сайті контори – це лише маленька частина, видима верхівка. Але під нею, не завжди помітно, розташовується об'ємна підготовча робота. Але тільки якщо її провели якісно, є шанси, що парі будуть не тільки розвагою, відпочинком, що лоскоче іноді нерви, а й джерелом доходів. Як же експерти радять готуватися до парі на будь-який футбольний матч?

Першим кроком буде вивчення турнірного стану

Все досить просто: спочатку це займає перший погляд на таблицю, яку в Інтернеті можна знайти за десяток секунд. Очевидно, що коли зустрічаються лідер та аутсайдер, то, на якому полі це не відбувалося, все одно перші матимуть більше шансів на перемогу. Навіть у Англійській Прем'єр-Лізі, де найбільше сюрпризів у подібних протистояннях.

Другим кроком стає ознайомлення з результатом останніх ігор

Якщо вистачає часу, можна навіть переглянути ці матчі - це дає максимально повну картину. Як мінімум, слід глянути нарізку матчів, ознайомитися зі статистикою та почитати огляди. У результаті вийде досить чітка картина того, на що здатні суперники, в якій формі вони є.

Важливо враховувати вплив фактора ігор вдома та на виїзді

Деяким клубам фактично байдуже, де грати. Одні, лідери, перемагають і там, і там, глухим аутсайдерам нічого не заважає скрізь роздаровувати очки. Але все ж таки більшість команд демонструють різну статистику. Взагалі недаремно вважається, що до 50 відсотків футбольних матчів виграється приймаючою стороною. Є ті, що особливо хороші вдома і "беззуб" на виїзді. Втім, зустрічаються і клуби, у яких стабільно краща "гостьова" статистика.

Може щось підказати історія взаємин

Звичайно, тут її не можна ставити ключовим фактором. Все ж таки в більшості чемпіонатів за рік клуби зустрічаються двічі, по разу на полі кожного. Але все ж таки не дарма є поняття "історично зручного" (незручного) суперника. Такий статус заробляється роками.

Статистика не дає і 50 відсотків успіху

Спорт занадто складний - це математика, де діють деякі суворі закони, типу 2+2=4. Даються взнаки всілякі фактори, і нові "вступні" можуть з'явитися в будь-який момент. Тільки постійний збір усієї можливої інформації нівелює ризик втратити гроші. Точніше, зробить ризик максимально низьким.

Ставка має бути тільки Вашою

Всі досвідчені гравці наполягають: вибір ніколи не можна міняти, особливо в останній момент, якщо почуєте пораду "третіх осіб". Краще, якщо є сумніви, просто утриматися від розміщення ставки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.