Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 18 грудня 2021, 04:15
5688
0

Прогноз на бій Берінчик – Чанієв. Вечір боксу K2 Promotions та Parimatch

На рахунку Берінчика 15 перемог у 15 боях, 9 з яких він здобув нокаутом

| Оновлено 18 грудня 2021, 04:15
5688
0
Прогноз на бій Берінчик – Чанієв. Вечір боксу K2 Promotions та Parimatch

Після боїв Олександра Усика та Василя Ломаченка українських вболівальників 18 грудня чекає поєдинок ще одного нашого боксера – Дениса Берінчика. Його суперником стане Іса Чанієв. Для Дениса це вже буде шостий захист титула WBO International. Бій відбудеться в Броварах у ТРЦ Термінал в рамках вечора боксу компанії братів Кличків K2 Promotions за підтримки генерального спонсора події Parimatch Ukraine, першої легальної беттінг-компанії. Головний бій заплановано на 22:00.

Нагадаємо, що на рахунку Берінчика 15 перемог у 15 боях, 9 з яких він здобув нокаутом. Чанієв виходив у ринг 18 разів, 15 разів переміг (7 нокаутів) та тричі програв. Наразі аналітики Parimatch дають Денису 84% на перемогу, тоді як у Чанієва лише 12% (4% на нічию). Обидва боксери вже провели по бою цього року та виграли достроково. До того ж Денис ще й взяв участь у заході ліги кулачних боїв Mahatch, де переміг екс-бійця UFC Артема Лобова.

Напередодні бою Берінчик заявив, що вже скучив за боксом і з нетерпінням чекає зустрічі з Чанієвим. Денис зазначив, що бачив його поєдинки та назвав Ісу серйозним суперником. Чанієв, в свою чергу, сказав, що давно стежить за Берінчиком та вважає, що у того ще не було серйозних опонентів. Щоправда, навряд можна сказати, що сам Іса перемагав топів. Нещодавньому супернику Ломаченка Коммі він програв бій за титул чемпіона світу по версії IBF ще у другому раунді.

Враховуючи любительську кар’єру Дениса, можна говорити про те, що у нього більше досвіду, ніж у Чанієва, нехай навіть той і провів на три бої у професіоналах більше. Берінчик діє у ринзі більш зважено і за майстерністю переважає Ісу. Тож проблем у Дениса виникнути не має. Єдине, що потрібно нашому боксеру – підтримка. Не сумніваємося, що вболівальники як слід зарядять його на перемогу.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.