Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1702
0

Челсі – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Тухеля буксує, але попереду дуже зручний суперник для того, аби його не обіграти

Челсі – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 16 грудня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч сімнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Челсі» та «Евертон». Стартовий свисток рефері Майкла Олівера з Ашингтона прозвучить о 21:45 за київським часом.

Челсі


Підопічні Томаса Тухеля провели досить важкий домашній поєдинок на минулих вихідних проти Лідса (3:2), який нещодавно був розбитий зусиллями Манчестер Сіті (7:0). На фоні нічиєї у заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА проти санкт-петербурзького «Зеніту» (3:3), виступ «синіх» у грі проти «павичів» узагалі можна вважати невпевненим. «Челсі» втратив можливість вийти з першого місця з квартету в єврокубках, проте навряд чи скаржиться на цей факт. Дістати під час повторного жеребкування найбільш «слабкого» з переможців гуртів, французький «Лілль», здається справді великим успіхом.

Утім, думати про міжнародні баталії «пенсіонери» не матимуть потреби майже до кінця лютого, та й на внутрішній арені є питання, які потребують термінового вирішення. Зокрема, «Сіті» постійно намагається відірватися від своїх переслідувачів, та й «Ліверпуль» намагається не відставати. На цьому фоні кожне набране очко стає цінним на вагу золота, а натомість «Челсі» легко розлучається з цими балами. Поразка від «Вест Хема» в дербі (2:3) і нічия проти «Манчестер Юнайтед» (1:1) не позначилися на присутності «синіх» у чемпіонських перегонах, проте їхні позиції явно погіршилися на цьому фоні.

Евертон


До колективу Рафаеля Бенітеса всі ці проблеми команд з єврокубкової зони долинають лише осторонь, оскільки «Евертон» зараз більше зайнятий питаннями власної боротьби в нижній частині турнірної таблиці, і не можна сказати, що «іриски» в цьому питанні мають успіхи. До критичної зони ще є відрив у сім пунктів, однак якщо показувати серію з восьми матчів поспіль без перемог, то навряд чи ситуація залишатиметься такою і надалі. На користь «Евертона» може виступити лише той факт, що команді довелося грати проти найсильніших суперників у нещодавньому минулому, тому незабаром вона зможе знову почати чіплятися за очки.

Є всі сумніви думати, що команда Бенітеса почне робити рухи у позитивному напрямку саме з цієї гри, оскільки з жодним із опонентів високого рівня вона не зуміла зачепитися за необхідний результат. Лондонський «Арсенал» (2:1) усе ще не можна назвати командою з топ-ешелону англійського футболу, а його сусіди за містом в особі «Тоттенхема» (0:0) з їхньою чехардою всередині клубу не претендують на цей статус. Звідси й невтішні прогнози для «ірисок» на найближчу гру, але в останніх трьох матчах вони хоча б почали забивати, що залишає хоч якісь сподівання.

Орієнтовні склади


«Челсі»: Менді – Рюдігер, Тіаго Сілва, Аспілікуета – Алонсо, Жоржіньо, Лофтус-Чік, Джеймс – Маунт, Хаверц – Вернер.

«Евертон»: Пікфорд – Делф, Годфрі, Кін, Холгейт – Дюкуре – Грей, Гордон, Гомеш, Івобі – Рішарлісон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі, як і за останні три роки домашніх очних матчів, не пропустять, і при цьому переможуть упевнено. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.84 за лінією Parimatch.

16 грудня, четвер

«Челсі» – «Евертон»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO та Oll.tv
Арбітр: Майкл Олівер (Ашингтон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Україна пропустила вперше на турнірі, але розгромила Іспанію
Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8
ЧС з хокею. Україна пропустила вперше на турнірі, але розгромила Іспанію

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 0
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.