Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 грудня 2021, 23:35
5762
88

КРАСЮК: «Вийшов Вася із прапором рідного міста. Навіщо засуджувати людину?»

Промоутер Олександра Усика прокоментував дії Василя Ломаченка

| Оновлено 15 грудня 2021, 23:35
5762
88
КРАСЮК: «Вийшов Вася із прапором рідного міста. Навіщо засуджувати людину?»
Getty Images/Global Images Ukraine

Олександр Красюк, промоутер українського боксера Олександра Усика, прокоментував дії Василя Ломаченка після бою проти Річарда Коммі, коли український боксер підняв над головою прапор рідного міста Білгорода-Дністровського:

«Репутаційний удар по Васі в Україні? У нього тут завжди були «за» та «проти». Думаю, що це не сильно змінить ставлення до нього. Ті, хто люблять боксера, продовжуватимуть його любити, а ті, хто його ненавидять, шукають причини.

Знаєте, існує два типи свідомості – свідомість бджоли та свідомість мухи. Бджола завжди летить на квіточку та харчується пилком, а муха харчується чимось іншим. Але вони всі існують в одній і тій самій реальності.

Засуджувати Ломаченка? За що засуджувати? Ну, вийшов він з прапором рідного міста. Не знаю, чи є сенс засуджувати людину в такій ситуації. Я до цього дуже нейтрально ставлюся.

Я здивувався, що не побачив там прапор України, тому що це звична історія. Ну а він вийшов за межі звичного».

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі
Бокс | 23 квітня 2024, 16:07 0
Промоутер Усика детально описав план українця на випадок відмови Ф'юрі

18 травня Олександр у будь-якому разі проведе чемпіонський поєдинок

Коментарі 88
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Красюк вірно підмітив про бджіл і мух. Бджола - соціальна комаха, вона дбає про свій вулик ( читай країну ) і зробить все, щоб його захистити від агресора. А васька - муха.
turist86
а вся іноземна боксерська спільнота вирішила, що Вася тепер іспанець
scorpio16
Красюк получается и на Кличко наехал своим комментом, ведь вроде Виталий тоже выразил свое недовольство этим эпизодом
Серж р
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andy_P
Жаль этого... Красюка. Он живёт в реальности, где вокруг только пчёлы и мухи Людей, походу, не встречал
RatherNice
на чемпіонаті Одеської області нехай виходить з прапором свого міста, а так як він поки представляє Україну, то повинен виходити з прапором країни
PFCLviv
Я от одного не розумію, ненавидиш ти Україну, ти є сєпаром, гундяєвського проституткою, ватним по духу, антиукраїнцем і прапор України, мова і віра тобі чужі і невиносимі.... Ну то будь послідовним, зміни громадянство і не муч себе! Май позицію свою тверду, а то як лахудра остання поводишся! Не вистачає тобі ні сміливості, ні елементарної твердої позиції! Любиш Іспанію, Росію, Молдову.... Будь твердим і послідовним, не будь придурком - провокатором! Стань мужиком на кінець!
ua-goahead
усиківський промоутер - також придурень
barca_messi
В следующей бою будет флаг университета или школы, которые Вася окончил?
frifrikhk
Ще й віршик україноба запостив, ваш Вася
Максим Колісник
Цікаво... Він порівняв Кличка з мухою яка їсть лайно)
Maximus Incognitos
Пацаны, да не напрягайте вы пупки. Не надо ничего выяснять и кому-то что-то доказывать. Вася с батей уже определились, с какими флагами и с какими понтами выходить в ринг. Если кто забыл, напомню, что на бой с Накатани Ломаченко уже был без флага Украины. Так что бесспорные традиции семейства изменились, и с этим надо жить дальше.
Вася - супер талант в мире бокса, и за ним всегда интересно наблюдать.
Ну а болеть за Васю могут одинаково все аккерманцы (город в Штате Миссисипи, США), бессарабские тюрки, гагаузы, болгары, ну и конечно же "испанцы".
Maximus Incognitos
Прикололо то, что Роса Абнера не предупредили по поводу флеш моба с флагом испанского винного завода ( флаг славного Белгород-Днестровского выглядит немного иначе), и он по старинке одел экипировку с украинской атрибутикой, в том числе с галстуком в цветах флага Украины)
sokolyk
Було б непогано почути мотивацію, ну, або хоча б оправдовування Ломаченка, бо так і залишається незрозумілим що він хотів сказати своїм вчинком. На даний момент все, що ми можемо припускати, так це те, що він явно не асоціює себе з Україною. Бо на міжнародній арені міста не котуються і на жаль для нього і на щастя для нас не існує Аккерманської або Білгород-Дністровської республіки або чогось, що собі там напридумував Вася в плані міжнародного представництва. Йому все-таки доведеться взяти яйця в кулак і визначитися публічно з ким він або проти кого. Не можна всидіти на двох стільцях - слава Богу Усик це в кінці кінців зрозумів, хоча б у питанні "Чий Крим?".
Jumanji_8841
гундяй запретил своим холуям выходить с символикой Украины
lenares85
Не берет Василий русское гражданство наверно боится. Там Моргенштейн кричал со всех сми , что путин красавчик , и что под следствием убегает. Не извстно что фюллеру в голову ударит он может и любимчика засадить.
Елена Чепик
У кожного своя правда -слава Україні!!!!!!
ILUZIONIST
Какой бред раздули упоротые неадекваты. Играл гимн Украины, поднят флаг украинского города. Что плохого в том, что в этот раз Вася захотел прославить свой город на весь мир? И это при том. что ни один госканал не сделал трансляцию для украинцев
Scofield_Lincoln
Красюк пытается сидеть сразу на двух стульях!