Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 грудня 2021, 14:03
84071
166

Вася на висоті! Ломаченко переміг Коммі та завоював пояс WBO

Бій українського боксера відбувся у ніч на 12 грудня у Нью-Йорку

| Оновлено 12 грудня 2021, 14:03
84071
166
Вася на висоті! Ломаченко переміг Коммі та завоював пояс WBO
Getty Images/Global Images Ukraine

Вночі з 11 на 12 грудня в Нью-Йорку відбулося шоу за участю знаменитого українського боксера.

33-річний Василь Ломаченко (15–2, 11 КО), екс-чемпіон світу у легкій вазі, бився проти 34-річного Річарда Коммі з Гани (30–3, 27 KO), який раніше володів головним поясом IBF. На кону стояв пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Бій пройшов із великим домінуванням Василя Ломаченка. Українець виглядав дуже потужно фізично і був вкрай впевненим у собі. Досить швидко Ломаченко знайшов огріхи в обороні суперника та почав їх використовувати, активно працюючи в центрі рингу.

Ганець, хоч і вважався явним андердогом, виявився непростим суперником. Коммі часто відповідав на удари українця, працюючи другим номером.

Василь постійно нарощував перевагу і за кількістю ударів, і за очками в раундах. Майже кожна трихвилинка йшла до активу українця. Обстрілюючи суперника і відмінно пересуваючись рингом, Василь намацав помилки в обороні Коммі.

  • Українець відправив Річарда Коммі у нокдаун у 7-му раунді.

Коли рефері в рингу почав відлік, Ломаченко картинно звернувся до кута суперника: мовляв, чи не хочете викинути білий рушник? Там промовчали, Коммі піднявся, став у захист, і бій продовжився.

Ганієць насилу зумів вижити та вистояти до кінця 12-раундового бою. Проте рішення суддів сумнівів не викликало жодних сумнівів.

Ломаченко переміг Коммі та завоював пояс інтерконтинентального чемпіона WBO.

Рахунок суддівських записок: 117–110, 119–108, 119–108 на користь Василя. Ломаченко після бою підняв над головою прапор рідного міста Білгород-Дністровський.

Василь Ломаченко під час флеш-інтерв'ю відразу після бою розповів:

«Після нокдауна я звернувся до кута Коммі. Він виглядав не дуже добре, і я запитав, чи вони не хочуть зупинити поєдинок? Але він – справжній воїн, і ми продовжили цей бій».

Джервонта Девіс? Звісно, я хочу цього бою. Якщо мені дадуть цей шанс, я боксуватиму. У легкій вазі багато чудових боксерів. Ми можемо організувати багато хороших боїв у майбутньому. Чи можливий бій із Камбососом в Австралії? Я поїду будь-куди! Можу поїхати ще далі».

Всі результати шоу бокса в Нью-Йорку.

Головним боєм андеркарда став поєдинок у суперважкій вазі між американцем Джаредом Андерсоном (10–0, 10 КО) та українцем Олександром Тесленком (17–1, 13 КО).

З першого раунду Тесленко почав пропускати швидкі удари суперника, що одразу позначилося на його обличчі. У другому раунді американець продовжив побиття українця та досить швидко відправив Тесленка до нокауту. Українець ледь зумів піднятися, але рефері зупинив бій.

Оцініть матеріал
(123)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 17
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 166
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Шкуренков
А он украинский боксёр? Или какой-то виноградно молдаванский?
SandroKing
Еще один. Помню перлы другого что Крым это Крым. Теперь этот начал. Показательно не взял флаг Украины ну и пошел на три буквы. Что тут еще обсуждать?
Игорь Левченко
Бой понравился. Такое впечатление, что Вася просто простил Комми по-кентячи) С флагом непонятка вышла, как бы в следующем бою с аквафрешем не вышел.
Samuel15
Он просто сыкло, и вкурсе о возможном наступлении кацапов. Потерять свой комплекс в Аккермане, в который вложил свои миллионы долларов не хочет, поэтому подстраховался флагом: типа люблю свой город и пофиг какая это страна.
Если Украина выстоит, то в следующщем бою выйдет с сине-желтым, если Одесса будет оккупирована, будет выходить с тряпкой. Образцовый приспособленец.
west-ukr5555
Вася красава, конечно, но эти обращения в сторону тренерского штаба Комми, мол "выбрасывайте полотенце, ваш боец умирает" выглядели по-быдлячьи. Какого фига ты лезешь не в свое дело? Комми выстоял и прошел всю дистанцию боя а Вася предлагал ТКО.
Владимир Копяк
Как я и писал ранее, Ломаченко должен был выиграть, что и произошло.Но не так легко, как должно было быть. Но более всего удивил и огорчил демарш с флагом... История бокса еще не знала прецедента, чтобы американский боксер или какой либо другой, демонстрировал на ринге после своей победы флаг штата или своего города. Вася этим жестом продемострировал, что флаг Украины для него западло.... А как может быть по-другому, если он проповедует каноны московской секты Гундяева, ведь потом его могут спросить за это... Гнилой Василий оказался, к сожалению.... Он мечтвет о комплекте из 4-х поясов? Блажен кто верует....
ReallyHad
Этот молдаванин уже сам не знает кто он, типичный кацап
suforza1921
В підзаголовку "Бій українського боксера відбувся у ніч на 12 грудня у Нью-Йорку". Я не побачив там українського боксера, бо українці виходять з українським прапором. А це був типовий пристосуванець, який одягає або петлюрівку або будьоновку в залежності від того, чия зараз влада. Підзаголовок нинішній варто було б змінити, прибравши прикметник "український".
vOv1000
Навіть Усик підіймає прапор України, а цей недогромадянин без роду і племені. Ось так і стає чужим серед своїх.
andre7723
Вместо того что бы,стать гордостью страны,выбрало путь недалекого идиота,эти понты с флагом к чему?А бой весьма не однозначный,уже нет той скорости и легкости
PFCLviv
сєпаратіст ломаченко публічно і демонстративно зганьбив на весь світ Україну і українців на догоду путіну!
сєпари демонстративно піднімають свої бородаті гундяєвські голови на догоду путіну !
Webracer
Ломаченко гівнюк рідкісний. Демонстративно і красномовно показав, що його перемога не для України. Так чого ми тут з ним церемонимося? Це чмо остаточно для мене здохло!
PFCLviv
сєпар ломаченко пропагує сепаратизм на весь світ! ганьба зраднику і колаборанту!
PFCLviv
сепаратист ломаченко демонстративно одягнув сепаратистський прапор!
гундяєвський недоносок сепаратист!
Станислав Кокра
Я поважаю Ломаченка, як спортсмена, але не розумію його дію з прапором Я розумію, що у Василя багато хейтерів, що бажають йому поразки, але мені, як жителі України та вболівальнику українського спорту, це неприємно З перемогою!
Марина Гарина
Слабенький... Сумно дивитись. Усі запитують чому не добивав...та не міг... старий вже...А був колись ноу мас...нажаль уже не той. Наступного бою навішають йому...тай завершиться карєра...Удачі
Gagik_Perdonian
могут наказать ломаченка за эти понты...
Serge790
Такие как Вася и его отец во время отечественной войны становились полицаями - это типичный приспособленец
dadaali177188
И как это Кличко не догадывался выходить с флагом Киева??? И кто то ещё сомневается что это полезный идиот который находится на подсосе у гэбни??? Эта выходка - это удар ниже пояса. Этот сепаратист чётко даёт понять , что Украины для него не существует. Я надеюсь , что Камбоссо не даст ему шанса, а следующий боец просто уничтожит его
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил