Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 21 грудня 2021, 03:22
4147
1

Надто нервова гра, остання секунда. Київ-Баскет програв Реджані

Кияни в овертаймі програли італійському клубу

| Оновлено 21 грудня 2021, 03:22
4147
1
Надто нервова гра, остання секунда. Київ-Баскет програв Реджані
fiba.basketball

У поєдинку другого групового раунду Кубка Європи ФІБА «Київ-Баскет» у Палаці спорту «Венето-Спорт» приймав італійську «Реджану». Обидві команди виграли свої стартові матчі та в очному протистоянні визначали одноосібного лідера групи J.

У першій чверті суперники грішили частими втратами, але киянам вдалося вести в рахунку з невеликою перевагою. Але далекий кидок баскетболіста гостей на останній секунді першого відрізка гри дав можливість лідирувати у рахунку гостям. У другій чверті «бджоли» майже весь час були в ролі наздоганяючих, а на велику перерву команди пішли з «+7» на користь «Реджани».


fiba.basketball

Вдалося киянам підібратися до суперників у третій десятихвилинці, яка завершилася з нічийним рахунком (47:47). Далі на майданчику йшла нервова гра очко в очко, але наприкінці четвертої чверті господарям вдався ривок. За 01:25 до сирени перевага «+7» киян, здавалося, майже не залишає шансів гостям. Напевно, надто повірили у перемогу і підопічні Айнарса Багатскіса. Дурний технічний фол господарів дозволив італійцям набрати чотири очки в одній атаці. Тайм-аут «Київ-Баскету» не допоміг: гості з-за дуги зрівняли результат.

В овертаймі вже гості зробили ривок, і за рахунку 72:78 здавалося, що перемога в кишені італійців. Кияни показали характер і вийшли вперед – 79:78. Усі сім очок набрав Вудсон, але саме він не зміг вразити кільце, залишивши час на останню атаку суперникам. І гості скористалися своїм шансом, відправивши м'яч у кільце за секунду до сирени.

«Київ-Баскет» зазнав образливої поразки, але продовжує боротися за вихід до 1/4 фіналу Кубка Європи ФІБА. У наступному турі, вже після Нового року, кияни прийматимуть німецький «Крайльсхайм».

Кубок Європи ФІБА. Другий раунд. Група J.

«Київ-Баскет» – «Реджана» – 79:80 ОТ (11:13, 15:20, 21:14, 23:23, 9:10)

«Київ-Баскет»: Вудсон (23), Кеффі (7 + 7 передач), Вашингтон (9 + 6 підбирань), Дж.Томпсон (16 + 9 підбирань), Гарретт (2), Скапінцев (5), Войналович (3), Свінг (7), Анікієнко (4), Іванов, Тиртишник (3).

«Реджана»: С.Томпсон (10), Страутінс (3), Хопкінс (13), Россі, Кроуфорд (12), Коломбо, Чинчаріні (10 + 11 передач), Джонсон (9 + 11 підбирань), Боначіні, Діуф (9), Олісевічюс (14).

Палац спорту «Венето-Спорт» (Київ)

КИЇВ-БАСКЕТ – РЕДЖАНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
- * -
Обычное дело в любой лиге. Много сил ушло на догонялки после первой половины, а на клатч уже не хватило.