Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
813
1

Реал - Житлобуд-1. Прогноз та анонс на матч жіночої Ліги чемпіонів

Харків'янки завершують виступ в дебютному для себе груповому етапі турніру

Реал - Житлобуд-1. Прогноз та анонс на матч жіночої Ліги чемпіонів
ФК Житлобуд-1

У четвер, 16 грудня, в іспанському Мадриді відбудеться поєдинок 6-го туру групового етапу жіночої Ліги чемпіонів з футболу, в якому місцевий «Реал» прийматиме харківський «Житлобуд-1».

Реал

В попередньому турі футболістки іспанського клубу зуміли здобути виїзну перемогу над «Брейдабліком» в Ісландії з рахунком 3:0, забезпечивши собі вихід до чвертьфіналу Ліги чемпіонів з другого місця групи В. Взагалі «Реал» в нинішньому турнірі зумів виграти три матчі з п'яти, в тому числі у Харкові у «Житлобуду-1» 1:0, але двічі зазнав поразки від переможця групи французького «ПСЖ» 0:4 та 0:2.

Повторний поєдинок з українською командою вже не матиме жодного турнірного значення, проте навряд чи господарки поля дозволять собі зіграти впівсили. Навпаки, видається, що перед своїми глядачами вони можуть діяти впевнено та розкуто. А те, що тут зібрані гравці досить високого класу з різних країн світу, навіть ті, які цілком можливо замінять деяких футболісток із основи, не підлягає сумніву.

Ще дуже важливо, що в нинішньому чемпіонаті Іспанії «Реал» виступає не так успішно, посідаючи лише 9 місце (5 перемог, 2 нічиї та 6 поразок). Це призвело до зміни головного тренера наприкінці листопада. Тепер замість Давида Аснара біля керма команди став 48-річний Альберто Торіль. Тож мотивація у його підопічних буде досить висока – їм є що доводити своєму новому наставнику.

Житлобуд-1

Для харківської команди дебютний сезон в груповому турнірі Ліги чемпіонів завершиться саме у Мадриді. Нижче третього місця «Житлобуд-1» вже не опуститься, але й вище, на жаль, не підніметься. Загалом для дебюту все виглядає непогано, зважаючи на те, які серйозні клуби в особі «ПСЖ» та «Реала» дісталися чемпіонкам України.

Слід також звернути увагу на той факт, що підопічні Валентини Котик вже давно не мають офіційних матчів, крім ігор Ліги чемпіонів. З одного боку, це плюс і можна більше часу приділяти тренувальному процесу. Але якщо подивитися з іншого боку, то не зовсім вистачає ігрової практики. Особливо це було помітно перед матчем попереднього туру проти «ПСЖ» у Харкові, де господарки поля поступилися з рахунком 0:6.

Хоча результат гри вже не матиме турнірного значення, для українських футболісток було б красиво завершити рік, що минає, позитивним підсумком, Таким цілком можна буде вважати і нічию. Тому побажаємо нашим футболісткам впоратися з хвилюванням (все ж таки грають в Іспанії проти «Реала») і порадувати вболівальників і грою, і рахунком.

Статистика зустрічей

У єврокубках «Реал» та «Житлобуд-1» перший і єдиний раз зустрілися лише 6 жовтня цього року на харківському стадіоні «Металіст». Гості виграли 1:0 завдяки влучному удару Наварро на 34-й хвилині.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Родрігес, Корредера, Петер, Гальвес, Роблес, Меллер, Сорноса, Абільєйра,
Дель Кастільо, Аслані, Естер

«Житлобуд-1»: Гамзе, Алексанян, Шматко, Апанащенко, Басанська, Петрик, Кочнєва, Шевчук, Садикоглу, Бойченко, Овдійчук

16 грудня, четвер

«Реал» - «Житлобуд-1»
Мадрид (Іспанія). Стадіон «Альфредо Ді Стефано». 19.45
Арбітр: Івана Пройковска (Македонія)
РЕАЛ - ЖИТЛОБУД-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks19826
Порно гарантоване). Думаю двозначний рахунок