Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 18 грудня 2021, 21:51
6664
1

Чанієв – хороший суперник для Берінчика. Небезпечний, але Денису по зубах

Іса дасть частину популярності, якої так не вистачає

| Оновлено 18 грудня 2021, 21:51
6664
1
Чанієв – хороший суперник для Берінчика. Небезпечний, але Денису по зубах
K2 Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Денис Берінчик закриє рік хорошим поєдинком. Це третій бій українця цього року та другий – за правилами боксу. Благо, Денис нарешті виходить з тіні туди, де й має бути, і 2021-го Берінчик пройшовся росіянами – спочатку постраждав Лобов, тепер – справжній боксер Чанієв спробує вичавити з нього максимум.

Здається, це найкращий боксер у кар'єрі Берінчика. Принаймні, не у кінці кар’єри, відомий і не мішкобій

Рік, що минає, можна назвати проривним для Берінчика. Нарешті схоже, що його кар'єра розвивається

Кар'єра Дениса Берінчика – дивна річ. Вона є, він якісно б'є людей, впевнено перемагає, яскраво виходить і загалом є одним із головних українців у профі на даний момент. При цьому важко відзначити хоч когось із серйозних суперників українця.

Ось, наприклад, Ніхіто Аракава – хороший боксер. Він і в Америці боксував, і взагалі сильний, непоступливий. Денису бій дав. Але на момент зустрічі з Берінчиком його кар'єра явно не перебувала на піку, а, швидше, вже закінчувалася. Поєдинок хороший, але для самого Берінчика нічого, окрім просування у рейтингу, не дав.

Або ті ж Хосе Луїс Прієто, Росіке Крістобаль. Адже хороші боксери. Великі, із ударом. Вперті, не здаються навіть при бомбардуванні. З ними не було б легко нікому, крім топів дивізіону, та й тим довелося б попрацювати перш, ніж чогось досягти. Саме це й зробив Денис, але достатньої поваги не отримав.

Так склалося, що кар'єра Берінчика – про південноамериканців, які приїжджають, він їх лупить і піднімається в рейтингу. Ніхто не розуміє, хто це, що це та навіщо це. Олександр Красюк каже, що все добре, що Денис дедалі ближче до чемпіонського поєдинку. Більше того, це насправді так, але загалом глядачам начхати. Для всіх Денис – домашній боксер, якого далі не пускають. У Європі та Америці про нього взагалі ніхто, крім Редкача, не каже.

Злиться Денис, зляться фанати, але зрозуміти, коли там кудись Денис дістанеться, неможливо. Цей рік, нарешті, все змінює. Веселе шоу з Хосе Санчесом закінчилося так, як мало – швидко. Потім був правильний маркетинговий хід - виклик Лобова на бій на голих кулаках.


K2 Promotions Ukraine. Денис Берінчик

Звичайно, Олександру Красюку це не подобалося – і травму отримати можна, і замість боксерського поєдинку Денис пішов кудись убік. Але щодо піару це зіграло на руку всім. Берінчик не травмувався, виступив яскраво і став цікавішим. Молодець, що наважився, молодець, що переміг. Тепер потрібно працювати у цьому ж руслі.

Як повідомляли деякі українські експерти, спочатку Денис мав битися з аргентинцем. Це підтвердив і Олександр Красюк – зустріч із Густаво Лемосом планувалася довго. Молодий, великий хлопець із нулем у графі поразок, дванадцятим місцем у рейтингу та хорошими шансами підняти Дениса на перший рядок рейтингу.

Але бій зірвався буквально за кілька тижнів. Лемос перестав виходити на зв'язок, організатори зрозуміли, що справи не буде. Видзвонили Ісу Чанієва, той з радістю погодився. Гарний суперник. У медійному плані навіть кращий за Лемоса.

Чанієв молодший за Берінчика, жорстко б'є і давно відійшов від поразки Коммі

Іса Чанієв у 2019 році був за крок від бою проти Ломаченка. Вони з Річардом Коммі сперечалися за титул IBF, але ганський спортсмен розібрався з росіянином навіть дуже просто – нокаут у другому раунді. З огляду на стиль Іси, це і не дивно.

Повернувся росіянин погано. Поїхав до Литви, програв там середняку ​​Павлу Малинову. Поразка спірна, розділеним рішенням суддів, але лежить у рекорді Іси, як незаперечний факт.

З того часу Чанієв боксував двічі. Обидва рази проти хороших боксерів, обидва рази переміг упевнено. Першим став молодий українець Владислав Мельник. Колишній тайський боксер провів хороший поєдинок. Програв, але дорікнути йому в поганому боксі не можна. Росіянин так і не зміг прицілитися, просто перебоксувавши Влада рішенням суддів.


Boxing911. Іса Чанієв

Наступний бій мав стати серйознішою перевіркою. Казах Нуртаз Ажбенов йшов із рекордом 11-0, але бій із Чанієвим простим не вийшов. У першому раунді Ажбенов дуже багато прихоплював, мало не отримавши мінус бал від рефері, але потім упіймав суперника боковим – нокдаун.

Бій, у якому росіянин наступав, а казах працював другим номером, довго не продовжився. У другому Іса продовжив битися так, ніби й не було нокдауну. У третьому раунді вже впіймав Нуртаза боковим - моментальний нокаут.

Чанієв повністю реабілітувався після поразки від Коммі і знову на ходу. До бою проти Берінчика він підійде у чудовій формі.

То хто фаворит?

Денис Берінчик із величезним відривом. На українця в середньому можна поставити за 1.05, на росіянина – за 8. Але такі коефіцієнти є все ж таки перебільшеними.

Безперечно, Денис фаворит. Він просто по-боксерськи кращий і вишуканіший. Він різноманітніший, технічніший, швидший. Але й так сильно списувати Чанієва не можна. Головне - через те, що Іса може влучити у будь-яку секунду. Міцний удар, все гаразд із фізичною готовністю та тиском. Не боїться йти в розміни та рубатися там.

Берінчик теж не уникає розмінів, але в нього цей елемент є різноманітнішим і технічнішим. Він більш розумний. Але небезпека є завжди. Від Чанієва пропускати не можна принципово. Потрібно робити те, що було з Лобовим, тільки тепер на вищому рівні.

Важливо, що Денис готувався до іншого суперника – більш габаритного, прямолінійного. Тепер доведеться перебудовуватися на трохи іншу роботу з гострішим суперником.

На стан справ у рейтингу ця перемога аж ніяк не впливає. Ломаченко тепер перший, Денис у разі перемоги буде другим. Зараз важливо не втратити спокій та відпрацювати так само якісно, ​​як у попередніх поєдинках. По-боксерськи Денис відчутно кращий за Чанієва. Головне – не проспати серію ударів на ближній дистанції.

Поєдинок Денис Берінчик – Іса Чанієв відбудеться у суботу, 18 грудня, у Броварах. У прямому ефірі бій покаже відеосервіс MEGOGO. Орієнтовний час початку бою – 22.00.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kaka
70-30 на Дениса.... Чаниев-опытный боец который бил проспектов у них на родине-казаха нокаутировал а бой с Комми-это лаки-панч ганца в самом начале боя