Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 грудня 2021, 21:30
1985
2

Арсенал - Вест Хем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Андрій Ярмоленко та Ко спробують не пустити «канонірів» до топ-4

| Оновлено 15 грудня 2021, 21:30
1985
2
Арсенал - Вест Хем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 15 грудня, у Лондоні на стадіоні «Емірейтс Стедіум» відбудеться матч 17-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Арсенал» прийме «Вест Хем». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Арсенал»

 

Команда Мікеля Артети у турнірній таблиці англійського чемпіонату посідає 6-е місце. У 16-ти матчах вона набрала 26 очок, що на два пункти менше, ніж має «Вест Хем», який входить до топ-4. Тобто при перемозі в очній зустрічі «Арсенал» може оминути «молотобійців».

У попередньому матчі АПЛ «каноніри» вдома розбили «Саутгемптон» (3:0), чим закрили серію з двох поразок поспіль - від «Манчестер Юнайтед» (2:3) та від «Евертона» (1:2).

За здобутками на своєму полі «каноніри» наразі другі в АПЛ. У восьми матчах на «Емірейтс Стедіум» вони набрали 19 пунктів, здобувши 6 перемог за однієї нічиєї та однієї поразки.

У майбутньому матчі партнерам не допоможуть травмовані Лено та Колашинац, а також Обамеянг, виведений рішенням менеджера клубу Артети зі складу команди та позбавлений капітанської пов'язки через дисциплінарну провину.

«Вест Хем»

 

Підопічні Девіда Мойєса розташовуються на четвертій позиції таблиці АПЛ. У них 28 очок після 16 зустрічей (8 перемог, 4 нічиї, 4 поразки). У п'яти останніх на сьогодні поєдинках «молотобійці» зазнали двох поразок («Вулверхемптон» - 0:1 у гостях, «Манчестер Сіті» - 1:2 також у гостях), а потім двічі зіграли внічию («Брайтон» - 1:1 на виїзді, «Бернлі» – 0:0 знову на виїзді) та здобули одну перемогу («Челсі» – 3:2 вдома).

За успіхами на виїзді наразі у «Вест Хема» по АПЛ четвертий показник. У восьми виїзних матчах лондонці набрали 14 очок, здобувши 4 перемоги, двічі зігравши внічию та двічі програвши. У трьох останніх гостьових поєдинках «молотобійці» обходяться без перемог – 2 поразки, 1 нічия.

У матчі з «канонірами» точно не зіграють за «Вест Хем» Джонсон, Зума, Огбонна та Фредерікс. Під питанням участь Крессвелла.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Арсенал» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.17 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Арсенал»: Ремсдейл - Томіясу, Вайт, Габріель, Тавареш, Сака, Парті, Локонга, Сміт-Роу, Едегор, Ляказетт.

«Вест Хем»: Фаб'янські - Цоуфал, Доусон, Ісса Діоп, Масуаку, Соучек, Райс, Боуен, Влашич, Форналс, Антоніо.

15 грудня, середа

«Арсенал» - «Вест Хем»
Лондон. «Емірейтс Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція – Setanta Sport+
Прогноз Sport.ua - 2:1

 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Canadian_stallion
Вест хэм немного сдулся, но против Больших команд они играют сильно. Сдуваются только с середняками. Будет либо ничья, либо победа молотков
avk2307
А вышло как раз наоборот 2-0 и Арсенал как всегда дома у Вест хема выиграл.